Sayfa 183/985 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: Viop - XVII

1. Dostum inan o rakama.... Yarın dow 24100 ün üstünde kapanış yaparsa, düşüş trendinden çıkmış demektir. Bizim endekste yarın 99500 üstünde kapanış yaparsa bizdede yeni trendin başladığı netleşir...
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Petrol artmıyor vıx dusmuyor dxy dusmuyor.

O yuzden bu yukseliş cok anlamlı olmayabilir.

Watch out

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    alenichev iyiki short actin . simdi Sari kafa der 5 trilyon daha .. al sana fdji %10 +

Keske dese. Onu dediği zaman vadeli asagı devre keser.

Piyasa söyle der.

Lan zaten dünya para bastılar ve hala daha cok basacaklar. Demek ki durum sandıgımızdan daha kötü

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Neden televizyona hasta olanları çıkarmıyorlar ilginç. Normalde her yere mikrofon ve kamera sokuluyor.
    kontrollü resesyon korkusu mu sn. ariston sizde de acaba ? global pala planı uyguluyor felan ???

insanların ve ülkelerin en önemli kıymetleri olan zamanlarını çalan bir virüs. lockdown ile kapandık.

Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Dostum inan o rakama.... Yarın dow 24100 ün üstünde kapanış yaparsa, düşüş trendinden çıkmış demektir. Bizim endekste yarın 99500 üstünde kapanış yaparsa bizdede yeni trendin başladığı netleşir...
    Yarın olsun bakalım. Ben şimdi güzelce uyuyayım.

Sende cok kafaya takma. Ölümlü dünya

Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    olmaz sayın alenichev
    700-800 verirse 22.500 olur. ben 1/10 lonk oldum asıl buradan 24.000 i geçerse muhteşem olur...
     Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku

YTD

Muhteşem..!!

YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Neden televizyona hasta olanları çıkarmıyorlar ilginç. Normalde her yere mikrofon ve kamera sokuluyor.
    Yurt dışında medya hep hastanelerde ama bizde hep dışarıda meydanlarda ... Bknzz as kişi dolaşıyor.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

7. Yukselis yada dususlerde ben artik petrol e bakmiyorum aleni talep artmadikca kalici bir yukselis beklenmez .. su virus olayinda baktigim tek yer GUMUS gumus ani hareketlere tepki vermiyorsa zaten o yukselisin fake oldugu belli oluyor Sp de ara sira pozisyon aciyorum acar acmaz sp ve gumus grafigini yanyana koyuyorum dedigim gibi virus zamani yaniltmadi sagolsun gumus teyit etti ..
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Petrol artmıyor vıx dusmuyor dxy dusmuyor.

O yuzden bu yukseliş cok anlamlı olmayabilir.

Watch out
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Bizim bir arkadaş vardı. Ben yapı olarak hep olumlu ve iyimser olduğum için "bir de kötü tarafından bak" derdi. Piyasada olsaydı kesin şortçu olurdu :D

Arkadaşlar haberleri iyi okumuyorsunuz bence. Merkel dün yavaş yavaş ekonominin yeniden açılacağını ilan etti. Vw üretime pazartesi başlayacak belli yerlerde.
    https://www.haberturk.com/almanya-da...berler-2647458

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri ekonomik durgunluk durumunda çocukların öleceğini söyledi.
    https://tr.sputniknews.com/koronavir...olumune-neden/

İsviçre kısıtlamaları kaldırma planını açıkladı.
    https://www.aa.com.tr/tr/dunya/isvic...karari/1807778

İnsanları alıştırıyorlar yavaş yavaş. Ülkeler ekonomik çöküş yerine "ölen ölür kalan sağlar bizimdir"e dönüyor. Her şey İngiltere'nin en başta söylediğine gelecek. Olay sürü bağışıklığına dönecek.

Bana göre kalıcı etkilenecek sektörler Havacılık, Turizm, Konaklama gibi sektörler. Sanayi ve üretim iş başına 1 ay sonra %100 dönmüş olur.

Sayfa 183/985 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •