Sayfa 193/985 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: Viop - XVII

bu virüsü inceleyen bilim adamları çindeki yarasaları incelemişler evet yarasalarda ortaya çıkmış.

kurgu falan değil.

önemle dikkat edin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
    Bu tempoda gider ise corona geçen sene dunyada gripten ölen kişi sayısını belki yakalayabilir.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Bu tempoda gider ise corona geçen sene dunyada gripten ölen kişi sayısını belki yakalayabilir.
    sars benzeri diyorlar yarasalardaki.

yarasa sinek böcek kelebek ne bulursa yer doğadaki en çok virüs taşıyan hayvandır.

bu nedenle doğanın dengesi bozuluyor arı islası veya çegirge.

doğanın dengesi fena değişecek.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bu virüsü inceleyen bilim adamları çindeki yarasaları incelemişler evet yarasalarda ortaya çıkmış.

kurgu falan değil.

önemle dikkat edin.
    iyi de bundan bize ne ? biz kafeste yarasa mı besliyoruz evde ? uyarının mesajını alamadım ben.. ))

5.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Nar iyidir ama orjinalden ye O beyaZ iç taneyi mide asidi içerde ergitiyo ya Sanırsam vitaminide bunyeye oyle alıyon narsuyu nareşgisi geçiniz efem herşey orjinalden çeşit çok miktar az.
    Sağolasın.

Millet matematikden hoşlanmaz ben biyolojiden hoşlanmıyordum. Meraktan bir mikroskop aldım onda da doğru dürüst bir şey görmeyince hevesim geçti.

Bu tıp ve biyoloji işi dışarıdan gazel okunamayan ender alanlardan biri.

Evde kendi kafana göre yemek uydurmak o yüzden az bir şey tehlikeli ama bir şekilde sağdan soldan gelen sesler ile idare ediyoruz.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by High Voltage Yazıyı Oku
    Dikkatli olun, insanlar reklam amaçlı ilaç bulduk açıklaması yapabilirler.

Bu bir kuruluş, hastane Vb.gibi olabileceği gibi, bireysel de olabilir.

Tamamen reklamdır.
    Ne reklamı ya ???????????? Ben konuyu 1 aydır takip ediyorum.Bu insan para pul şan şöhret için çalışmaz , Türkiye olarak gurur duymalıyız.1 ay önce ekibiyle beraber kendini karantineya kapattı.Uğraştığı malzeme ölümcül bir virüs.Bugün gazetelerde bir ilaç bulduk diye açıklama yaptı ama daha denenmemiş , hastalar üzerinde uygulanmamış bir ilaç,İnşallah sonuç olumlu çıkar , yani dünyada değişik ülkelerde buna benzer haberler hepimiz duyduk reklam olabilir olmayabilir insanlar bir şeyler yapmaya çalışıyor.Hangisi reklam gerçek onunla uğraşacak halimiz yok.İnşallah bu buldukları ilaç etkili olur.Bu toprakların evladı yani gurur duymamız lazım.Sonuç ne olursa olsun bir çok prof , doktor vs ...... yatağında horul horul uyurken bu adam 1 aydır karantinada çalışıyor.İnşallah sonuç başarılı olur ama benim için önemli olan gayrettir , niyettir , çalışmaktır.Lütfen emeğe saygı duyalım , bu teşebbüs bu vahim süreçte Türkiye olarak dünyaya bu pandemide bizde varız.Bizimde bilim adamlarımız var anlamındadır.Daha düne kadar insanlar ilacı bulursa İsrailliler bulur yok Japonlar bulur yok Fransızlar bulur diyorlardı.Neden Türkiyeden böyle bir bilim adamı çıkmasın.Türkiyeden Avrupa ve amerikaya giden beyin göçü oralarda , onlardan daha iyi işler başarıyorlar.Gurur duyulacak bir gelişme ............. bu toprakların evladı aşı bulmak için çalışıyor.Emeğe saygı.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    iyi de bundan bize ne ? biz kafeste yarasa mı besliyoruz evde ? ))
    yarasayı yiyen diğer canlılarda var

kim kimi yemiş belli değil. belki çegirge veya sivrisinektede olabilir.

yarasa insanı ısırsa o 1 kişi yine milyonlarca kişiye bulaştırabiliyor.

vs vs.

kapiş ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Meraktan bir mikroskop aldım onda da doğru dürüst bir şey görmeyince hevesim geçti.
    aristo ağbey, ne görmeyi bekliyodun ? ))

Sayfa 193/985 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •