Sayfa 793/972 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon
Arama sonucu : 7770 madde; 6,337 - 6,344 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI V ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Fonetik Yazıyı Oku
    bugün yanlışlikla hisse ve degisken fonlara satış verirken aes e de satış vermişim. iptal ettiremedim. var bunda da bi hayır diyorum. sepette sadece eib kaldı
    Hadi ya sikinti valor 3 gün sikinti şu siralarda 3gun boyunca eksi potansiyeli var malesef

Alıntı Originally Posted by Emreaydin Yazıyı Oku
    Hadi ya sikinti valor 3 gün sikinti şu siralarda 3gun boyunca eksi potansiyeli var malesef
    yok ustad bugünün aksam kapanis fiyatindan carsamba saat 4 gibi hesaba gececek. londra artida. insallah aksam usa da arti kapatir. ytd

3.  Alıntı Originally Posted by Emreaydin Yazıyı Oku
    Ciddi yatirimci girisi var dipte diye millet bi koseye atiyor sanirim uzun vadeli dibin dibi vardir gelci ama 4 gunde 1713 yatirimci gelmiş fona eksi yemesine ragmen parada artmiş uzun vadede ne kadar buyuyecek bakalim portfoy suan 9884 yatirimci var
    Aes de panikleyen kaybeder kisa vadede kol bacak kestirir ki brent 30 + olmusken giren arkadaslarimiz var burada o zaman da dedik hic bir sebep yok petrol icin diye tamamen spekulatif hareket olustu 30 + ya atti kendini opec toplantisi vs. Genis davranan uzun vadeli dusunen umarim kazanacaktir anliyorum alanlari da orda duran para sonucta , bir sure aes almissaniz unutun umarim fondaki paraya kisa vade ihtiyaciniz olmaz da sonunda kar yapar afiyetle yersiniz [emoji4]

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Emreaydin Yazıyı Oku
    3 gün boyunca eksi yazmaz...ertesi günki fiyattan bozulur 3 gün sonra para hesaba gecer

5.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Ne yonden ?Alim yada satim yada nothing mi ?

SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ons umu diyorsun
    Bugun ykt aldim ilk gunden zarar yazdi

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bu arada aft deki sorunu cozdum..paskalyaya takılmısım o gün ..o yüzden salı günkü elde ettigim kar cope gitti ..saglik olsun kısmet degilmis

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    AFT'yi az ısırıyorum.
    Vadeliler çok yüksek.
    Yüksekten elimize vermesinler.
    Emminize ayıp olur.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

8. Ons bu kanalda cok sıkıştı...yönünü kestiren bugün para kazanir..shortmu /longmu 🤨

Sayfa 793/972 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •