yazın havalar ısınınca 92 derece falan olmayacak malum...istanbul'da en sıcak günde 40 derece olsun hadi...güneş ışınlarının açısı, ultraviole falan bana hiç inandırıcı gelmiyor abicim...
----
Fransız bilim insanları koronavirüs (Covid-19) üzerinde yaptıkları deneylerde, virüsün yüksek sıcaklıklarda uzun süre yaşayabildiğini ortaya koydu. Yapılan araştırma neticesinde 92 derece sıcaklıkta koronavirüs 15 dakika boyunca hayatta kaldı.......
https://www.hurriyet.com.tr/dunya/fr...likta-41496886
Borsa bu düşerse çıkarda, önemli olan sizin bu dalgada nasıl sörf yaptığınız... Gerisi hikaye
Pelloş verdi zopayı şortculara
Hamdım Piştim Yandım
Serco2guniyi para aldık dün güzeldi...ben traderim 2 vadede poz var o acıdan dün.. sortlarin kazandı bugünde long sadece beklioom sattığımi aliom3 aldigimi satiompoz hep ayni118 üzeri iyi olmaz
zavallı mahlukat yine ötmeye başlamış..laflarını iade ediyorum.. para kazanmak başkadır insan olmak başka..
burada senin kadar terbiyesizce konuşan herhalde daha gelmemiştir..piyasa da short ve long pozlar her zaman olacaktır.. hisseci mantığıyla burada kendini rezil ediyorsun..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yastık altı için farklı şeyler yapacaklarmış.
Otomobil kiralama gibi altın kiralama da olabilir. Yani düğün vs için altın kiralanır, işi bitince iade edilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
117.550 seviyesinde sanırım kavga oluyo,
yavaştan levyeleri çıkartalım levyeci arkadaslar kafasına vurmak için az daha yükselsin bakalım
Hamdım Piştim Yandım
100 'de 100 e bakmışlardır. Eğer tersi olsaydı etraf virüs kaynardı ama bakteri kaynıyor [emoji41]
Virusler göktaşları ile bile yolculuk yapabilir. Tam canlı varlık sayılamıyorlar. 92 derece ölmesi diye bir şey olması için bu canlı demeniz lazım. Ultra viole ve yazın sayıları daha az ve bulaşma ihtimali daha az demek daha doğru bence. Hücre zarı yağ sonuçta.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer İmleri