Originally Posted by qumarbazz Günde 5 lira,ayda yapar 100bin. Gusel para [emoji106][emoji16] SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 3 günde 21 lira aldım Pegiden
Originally Posted by *Bozkurt Ürkütmeyin milleti, kısık ateş iyidir evet reıs vermıo alıcı gelsın dıye de sonuc bellı .....
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Originally Posted by thebigshort Dolar tl artı ya döneceğini düşünüyorum Ha dolar pozum var mı yok Az kaldı artıya dönmesine
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Originally Posted by alenichev 3 günde 21 lira aldım Pegiden alen altında gram da 378ı gecerse terlersın.....
Originally Posted by *Bozkurt Ürkütmeyin milleti, kısık ateş iyidir Sabah 117.600 gelmeyen emiri tekrar alırlarsa diye 118.350 ye çektim diye yazdım, 325 den dönmüş..Kısmet, akşam pazarına bakarız artık sıfır işlem beklemeye devam...
Aristo’n abim benim güzel abim Benim meril geldimi acaba Meril big short kombini edeceğiz
vadeli son durum 5 dakikalık sat,saatlik ve günlük al......
Originally Posted by alenichev 3 günde 21 lira aldım Pegiden Tebrikler. Gule gule harca Alen [emoji122][emoji122][emoji122] SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri