Artan

50,60 10 18:10
155,10 10 18:10
11,55 10 18:10
13.622,50 9.99 18:10
13,43 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

4,77 -10 18:10
66,60 -10 18:10
6,40 -9.99 18:10
15,31 -9.99 18:10
82,10 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.842.464.081,50 18:10
6.247.549.422,94 18:10
6.027.012.246,57 18:10
5.114.424.935,79 18:10
5.095.291.413,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5765 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Madam Despina

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Ismeni 2 yıldır tutuyorum 2 temettü aldim ilk kez tavan oldu korkmaya başladım acsel 4.24 maliyet kriz öncesi almıştım ilk temettumu alacağım 6.4 bir boşluk var ora dolar diye düşünüyorum ky nin tek şansı sabır ve kademeli birikim esmarka yazmış 25 pegasus 65 pegasus böyle para yok 25 den alamaz 65 den satamazsın ama 35 ortalama yapıp kusura bakmayin ben kumar diyorum 50 ortalama ile satarsın %40 yapar ama bunu kac kere yapabilirsin neyse bu işte sabır ve celik gibi sınır olacak iyi aksamlar grafikler için teşekkürler

2.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Ismeni 2 yıldır tutuyorum 2 temettü aldim ilk kez tavan oldu korkmaya başladım acsel 4.24 maliyet kriz öncesi almıştım ilk temettumu alacağım 6.4 bir boşluk var ora dolar diye düşünüyorum ky nin tek şansı sabır ve kademeli birikim esmarka yazmış 25 pegasus 65 pegasus böyle para yok 25 den alamaz 65 den satamazsın ama 35 ortalama yapıp kusura bakmayin ben kumar diyorum 50 ortalama ile satarsın %40 yapar ama bunu kac kere yapabilirsin neyse bu işte sabır ve celik gibi sınır olacak iyi aksamlar grafikler için teşekkürler
    Hayatımda değil 2 Yıl... 1 Ay kağıt taşıyabilecek sabrım olmadı.
    1 kez... O da THYAO' yu 3 ay taşıdım galiba. Grafik görüntü güzel, araya da tatil girdi diye...
    6.x lerden alıp iyi para diye 9.x lere satmıştım. Mâlum 2017-18 çıkışı. 20 TL' ye gitmişti...

Temel düstûrum aylık anaparayı %5-10 arttırabiliyorsak, kümülatif getirisi gayet yeterli.
    O nedenle ben sattıktan sonra neyin, nereye gittiğine bakmıyorum. Bakmamaya çalışıyorum.

Her bedenin vitamin, mineral ihtiyacının farklı olması gibi bir şey yatırımcının ihtiyacı da.
    "Kim neyi başarabiliyorsa en doğru yol da o dur" şahsi fikrim.

Mesela kredili yakalandım bir kaç kez pandemi öncesi. 1 ayda aldığımı 1 saatte verdiğim oldu...
    Forumda da bilinen, teknik anlamda çok başarılı bir arkadaşımız,
    döviz pozisyonundayken, kotasyonda açılmayınca pozisyonunu bile kapatamadı.
    Oturduğu evi dahil her şeyini satmak zorunda kaldı...

Extrem başarılar değil önemli olan. Mümkün olduğunca, istikrarlı/güvenli kazanç.
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Hayatımda değil 2 Yıl... 1 Ay kağıt taşıyabilecek sabrım olmadı.
    1 kez... O da THYAO' yu 3 ay taşıdım galiba. Grafik görüntü güzel, araya da tatil girdi diye...
    6.x lerden alıp iyi para diye 9.x lere satmıştım. Mâlum 2017-18 çıkışı. 20 TL' ye gitmişti...

Temel düstûrum aylık anaparayı %5-10 arttırabiliyorsak, kümülatif getirisi gayet yeterli.
    O nedenle ben sattıktan sonra neyin, nereye gittiğine bakmıyorum. Bakmamaya çalışıyorum.

Her bedenin vitamin, mineral ihtiyacının farklı olması gibi bir şey yatırımcının ihtiyacı da.
    "Kim neyi başarabiliyorsa en doğru yol da o dur" şahsi fikrim.

Mesela kredili yakalandım bir kaç kez pandemi öncesi. 1 ayda aldığımı 1 saatte verdiğim oldu...
    Forumda da bilinen, teknik anlamda çok başarılı bir arkadaşımız,
    döviz pozisyonundayken, kotasyonda açılmayınca pozisyonunu bile kapatamadı.
    Oturduğu evi dahil her şeyini satmak zorunda kaldı...

Extrem başarılar değil önemli olan. Mümkün olduğunca, istikrarlı/güvenli kazanç.
    Aylık anaparayı %5-10 arttırmak mucize üstadım. Bu başarı Warren Buffett'a bile nasip olmamıştır.

Ben portföyün en fazla %10'u ile borsaya girebiliyorum. Sepette altın, döviz, coin her şey var; her şeyi ucuzken almaya çalışıyorum ama kesinlikle sizin gibi anaparayı her ay %10 arttırmayı düşünemem.

Bizim de elimizden tutun, parti kurun oy verelim o derece.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

4.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Aylık anaparayı %5-10 arttırmak mucize üstadım. Bu başarı Warren Buffett'a bile nasip olmamıştır.

Ben portföyün en fazla %10'u ile borsaya girebiliyorum. Sepette altın, döviz, coin her şey var; her şeyi ucuzken almaya çalışıyorum ama kesinlikle sizin gibi anaparayı her ay %10 arttırmayı düşünemem.

Bizim de elimizden tutun, parti kurun oy verelim o derece.
    Ehehehe kuralım madem.
    Ama ben sizin aldığınız kadar risk alsam...
    Sözünü ettiğim şey şudur: Abartmaya gerek yok..: 1 Yılın sonunda aylık min. %5 artış ve kümülatif getiri çarpanı...
    Gayet de olası... Tek yönlü yatırım ve sadece endeks ile sınırlarlarsak... Hayal Tabi...

Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Ehehehe kuralım madem.
    Ama ben sizin aldığınız kadar risk alsam...
    Sözünü ettiğim şey şudur: Abartmaya gerek yok..: 1 Yılın sonunda aylık min. %5 artış ve kümülatif getiri çarpanı...
    Gayet de olası... Tek yönlü yatırım ve sadece endeks ile sınırlarlarsak... Hayal Tabi...
    Valla hocam ne fırsatlar kaçırdım sırf temkinli olduğumdan. Yatırdığım para portföyün hep %10'unu maksimum yoksa şimdi portföy fezaya çıkmıştı ama sürekli bir tedirginlik var bende maalesef. Öngörebildiğim halde temkinli yaklaşıyorum. Memur çocuğu olmamdan dolayı olsa gerek
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Valla hocam ne fırsatlar kaçırdım sırf temkinli olduğumdan. Yatırdığım para portföyün hep %10'unu maksimum yoksa şimdi portföy fezaya çıkmıştı ama sürekli bir tedirginlik var bende maalesef. Öngörebildiğim halde temkinli yaklaşıyorum. Memur çocuğu olmamdan dolayı olsa gerek
    Bazı dönemler parayı koruma dönemidir. Fırsatlar bitmez.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. py öngörüleri kırar

Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    PY öngörüleri kuracak psikolojik haraketleri yapmak için programlara büyük paralar öder ve karşılığını alır.
    Çok kişi bu durumda.
    Birde borsa sert düşünce felaket tellalığı yapan sözde finans şirketlerini de unutmayalım.

8.  Alıntı Originally Posted by proftrader Yazıyı Oku
    PY öngörüleri kuracak psikolojik haraketleri yapmak için programlara büyük paralar öder ve karşılığını alır.
    Çok kişi bu durumda.
    Birde borsa sert düşünce felaket tellalığı yapan sözde finans şirketlerini de unutmayalım.

Aynı şeyden mi söz ediyoruz bilemem ama...
    Zihnimdeki şu arayışı çağrıştırdı bu ifade...
    Ki ilk fırsatta bunu yapmak istiyorum...

Katmanlı sinyal stratejisi...:
    Bir ekranı sırf aşağıdaki kriterlere ayırmak istiyorum.

-USDTRY sinyali,
    -XU100 sinyali,
    -XU30 sinyali,

Söz gelimi USDTRY güçlü bir al veya Endeks güçlü bir sat sinyali üretti komple portföyü boşaltacak bir kodu çağırsın.
    Belki her gün işe yaramaz ama...
    3-5 yılda bir büyük düşüşlerden korusa yeter.

Tabi bu çeşitli periyotlar için grafiğini incelediğimiz enstürmanın görünümüne çarpan olarak da kullanılabilir.
    Aynı sinyal sektörel grafikler için üretilip, hissenin ait olduğu endeks sinyali de grafik görüntü için bir çarpan olarak kullanılabilir...
    Vb...

Bir ara daha anlaşılır bir dille yazarım bu pek de açıklayıcı olmadı gibi...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •