O mantıkla düşünürsen bizim borsa 50 bin pahalı tonlarca sorun var bilemediğimiz bir çok şey ama adamın malını alacak para da yok alacağı kadar da dolar da yok. Bu böyle bir umut ile yedirecek iktidar değişikliği olmazsa muhtemelen durmaz. Dolar bozdurup TL ile tahvil yada faiz yatırsa zarar ediyor. Hisse satsa alacak para yok bu böyle böyle gider olmadık umutla götürür
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Ve bugün olanlar.
3000 puan gaplı acmıssın. Shortları sıkıstırmıssın. 1000 puanlık silkelemeni yapmıssın ve azılırı bogaları dökmüş günlükcü shortculara bir parmak bal carpmıssın
Ögleden sonra 118 bin e geliyorsun. Garan ve EREGL brakeout un esiğinde THYAO da hic fena değil.
Bu durumda yukarı gitmeyeceksinde ne zaman gideceksin. Bütün kosullar müsait. Hatta dolarda tepeden düşmüş.
İşte benim o seviyeden long olma sebebim buydu. Delicesine almasını beklerdim ama ne yaptı 118 den short acanların yüzünü güldürdü. Cünkü gidemiyor yukarı gitmeye istekli değil. Bu kadar basit.
Milli içecek bölümüde mevcut yani.
Hep diyorum, bir daha hatırlatıyım..
gelişmekte olan ülkelerden çıkıyorlarsa, dow bir gösterge değildir. ve dowa yeni rekor bile yaptırırlar.
bu tip zamanlarda seanslar gaplı açılır.
Yabancının çıkması endeksin düşmesini gerektirmez.
Dolar ve borsa aynı anda yükselebilir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri