Sayfa 281/985 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Silkeledi
    Hep Yaptığı gibi
    Gece gündüz havada karada huyundan vazgeçmiyor
    Bu Dow kapanış ile çok rahat 118000uzerine atardı,bu gece bear bulun robotlar long işlem acmistir diye tahmin ediyorum seansın sonunda

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Cünkü bilancoyu artırsa da ki bence de mecburen artırmak zorunda kalacaklar bunun borsalara alım değil tam tersine satıs getireceğini düsünüyorum.

Ama su an shortlamamın sebebi bu veya baska nedenler değil tamamen teknik
    O mantıkla düşünürsen bizim borsa 50 bin pahalı tonlarca sorun var bilemediğimiz bir çok şey ama adamın malını alacak para da yok alacağı kadar da dolar da yok. Bu böyle bir umut ile yedirecek iktidar değişikliği olmazsa muhtemelen durmaz. Dolar bozdurup TL ile tahvil yada faiz yatırsa zarar ediyor. Hisse satsa alacak para yok bu böyle böyle gider olmadık umutla götürür

3.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    herkesi yazdınız , hepsini buradan bazılarını şahsen tanıyorum.

Teo vardı sistemci yazmadınız, Beyazyaka vardı ve daha niceleri.

Yazdığınız kişilerin bir çoğu twitterde yazıyor hala..

Abi söyle gelsinler baba ocağına
    Nankörlük yapmasınlar
    Bi selam edip gitsinler yine isterlerse)

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Abi muhafazakar bir bölüm varsa, sıra gecesi, gına gecesi gibin.
    Buzlu ayran da vardır herhal...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Ve bugün olanlar.

3000 puan gaplı acmıssın. Shortları sıkıstırmıssın. 1000 puanlık silkelemeni yapmıssın ve azılırı bogaları dökmüş günlükcü shortculara bir parmak bal carpmıssın

Ögleden sonra 118 bin e geliyorsun. Garan ve EREGL brakeout un esiğinde THYAO da hic fena değil.

Bu durumda yukarı gitmeyeceksinde ne zaman gideceksin. Bütün kosullar müsait. Hatta dolarda tepeden düşmüş.

İşte benim o seviyeden long olma sebebim buydu. Delicesine almasını beklerdim ama ne yaptı 118 den short acanların yüzünü güldürdü. Cünkü gidemiyor yukarı gitmeye istekli değil. Bu kadar basit.

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Ve bugün olanlar.

3000 puan gaplı acmıssın. Shortları sıkıstırmıssın. 1000 puanlık silkelemeni yapmıssın ve azılırı bogaları dökmüş günlükcü shortculara bir parmak bal carpmıssın

Ögleden sonra 118 bin e geliyorsun. Garan ve EREGL brakeout un esiğinde THYAO da hic fena değil.

Bu durumda yukarı gitmeyeceksinde ne zaman gideceksin. Bütün kosullar müsait. Hatta dolarda tepeden düşmüş.

İşte benim o seviyeden long olma sebebim buydu. Delicesine almasını beklerdim ama ne yaptı 118 den short acanların yüzünü güldürdü. Cünkü gidemiyor yukarı gitmeye istekli değil. Bu kadar basit.
    O zaman ralli THE END .

Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Bizim masamızda herkese yer var,ayrım yapmıyoruz.
    Hocam sizin babanız Demokrat Partili ve siz gencliğinizde solcu muydunuz

Ben sizde öyle bir hava sezdim.

8.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Bizim masamızda herkese yer var,ayrım yapmıyoruz.
    Milli içecek bölümüde mevcut yani.

Hep diyorum, bir daha hatırlatıyım..
    gelişmekte olan ülkelerden çıkıyorlarsa, dow bir gösterge değildir. ve dowa yeni rekor bile yaptırırlar.
    bu tip zamanlarda seanslar gaplı açılır.
    Yabancının çıkması endeksin düşmesini gerektirmez.
    Dolar ve borsa aynı anda yükselebilir.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 281/985 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •