Urla olmaz mı. ?
Urla olmaz mı. ?
eski tanınan bilinen kişiler niye farklı nick alsın ki ?
kutero yeniden geldi Mod geçen gece yazdı geldi diye
kentuf akıllı para başlığında arada burada da yazıyor
diğerleride buralarda olup yazmıyorlardır.
ama bir çoğu twittte aktifler.
eğitim işini geç kime ne anlatıyorum, yazdığın okunmadan geçiyor, anlatsam bir kulağından girecek öbüründen çıkacak. o da girerse![]()
Bear_Bull
@BearBull26
sistem 9 gündür tut pozisyonda
1 traderın bence küresi şöyle olmalı;
1-) yatay direnç destek seviyeleri
2-) uzun vade graf
3-) uyumsuzluklar
4-) mum barlar
Bir çok şekilde bakmak lazım bir yerden bir sinyal geliyor. Tek bir şeye odaklanmayın....
Bugün vadeli bir önceki seviyeyi geçse de spot bir önceki seviyeyi geçemedi, ve... yutan ayı barı devam etmekte...kırmızı bar kırılmadıkça ben yükselişe devam diyemem....
Ve son 15 yıllık trend barları kırıldı... bu barların bir bedeli olmalı.... kolay değil öyle...
Bu arada bugun bi haber vardı. Teslanin çindeki satışları %450 artmış. Talep artışını ilk çinde göreceğiz. Ondan sonra avrupa abd diye devam edecek. Çindeki ekonomik verileri takip etmek çok daha önemli artık
Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?
Bizim bir iş arkadaşları borsa için dxfeed i biste entegreye etmeye çalıştılar. Bist izin vermiyor bu verileri paylaşmaya diyordu.
Program algoritmik emirleri yakalıyor... barları milisaniye yakınlaştırıp otomatik robot emirler kabak çiçeği gibi ortaya çıkıyordu. Al-sat emirleri de çıkarıyordu ona göre.... robotlar bi boka yaramazdı eğer piyasaya sürülmesine izin verilseydi... Antalyada fuarda incelemiştim programı... gelseydi çok değişirdi ama izin vermiyorlar yayınlanmasına... hiç şaşırmadım dedim bende..
Şuan ne aşamada pes mi ettiler bilmiyorum... muhtemelen pes ettiler çünkü hiç ses soluk yok...
bende gelmek isterim daha önce izmirlileri toplamak istedik ronin idi galiba bayadır yazmıyor,olmadı bir türlü bu sefer olsun kalabalık olalım herkes hesabını kendi öder,amaç kalabalık olalım faydalanalım,kim gerçek hesap ortayada çıkar bi faydamız olsun yav birbirimize,sadece borsa degil tabiki amaç
Yer İmleri