Sayfa 846/1003 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 6,761 - 6,768 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Esas beni sasirtan ciftliklere inek yerine pc yerlestirip paralari bitcoin le yurtdisina kacirmasi. Bunun icin ozel uzman tutmus. Bu adam bir super zeka. Gercek bir dahi. Dikkatinizi cekerim adam ahci yamakligindan ayrilip bu ise basliyor. O kadar zeki ki hala nerede oldugunu bilen yok. Cem Uzan in 5 gomlek ustunu.
    bir o kadar da romantik

https://www.youtube.com/watch?v=GMe_dzP_Sf4
    men dakka dukka

Alıntı Originally Posted by kxsr Yazıyı Oku
    Yilan kismini kullaniyorun ben Tosundan.

"Yilansin bak sorunun bu"

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Sana tosuncuk sarkisiyla cevap verecegim galinse abi: https://youtu.be/boR2vn5zfyU?t=90

1:30-1:39

Evet umarim dag evine falan gitmistir de mesaj atardi herhalde gidecek olsaydi. Endiselendim acikcasi.

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Esas beni sasirtan ciftliklere inek yerine pc yerlestirip paralari bitcoin le yurtdisina kacirmasi. Bunun icin ozel uzman tutmus. Bu adam bir super zeka. Gercek bir dahi. Dikkatinizi cekerim adam ahci yamakligindan ayrilip bu ise basliyor. O kadar zeki ki hala nerede oldugunu bilen yok. Cem Uzan in 5 gomlek ustunu.
    Onunun iplerini ceken bir vardir elbette. Yani onu oraya koyanaa, o yuzle insanlari yoldurana helal olsun artik. Boyut asmis.

bahriyeli nerdesin? Bak senle usta musta konusuyorduk, raf kafamiza dusuyordu az kalsin. Adam duvara yeterince derin delik acmayip 5 civinin 2'sini egreti tutturmus. 10kg kapasitesi olan raf 3 kglik sey ustundeyken dustu. Ve ustundeki alet 3 bin dolarlik projektor, son anda sansina tuttum noluyor ekran yamuldu diye bakarken.

Bu hafta da onlari yapacagiz. Evi delik desik ettim. Su sey uzadikca ev kalmayacak ortada anlasilan.

Cuma gunu yuklu girecektim Sulune 5.20'den. Havacilardan cikan para biraz onda park etsin dedim, son anda vazgectim.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Cuma gunu yuklu girecektim Sulune 5.20'den. Havacilardan cikan para biraz onda park etsin dedim, son anda vazgectim.
    Ortak naber yapı kredi yatırımı cimere şikayet ettim petkim tahtasını manipüle ediyor diye 10 lot petkim al belki ayağın uğurlu gelir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Sizinde soylediginiz gibi bu rakamlardan zarar ettirmesi zor.Ben olsam bir miktar daha girerdim.
    Thyao degilde, Pegasus a girdiginizde hata yaptiginizi dusunuyordum.Fakat seciminizin dogru oldugu ortaya cikti.Belki yine siz hakli cikacaksiniz.

8. Bddk banka rasyolariyla ilgili yeni bir karar açıklamış.

Sayfa 846/1003 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •