Sayfa 305/985 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Girmesen de zaten biliyoruz deseler o da ayrı bir dert.

Öte yandan insanlar yaşlı bir yakınımızın olduğu bölgeyi de arayabilmeliydik sadece kendi konumumuzu gösteriyor demiş.
    Uygulamayı indirmedim ama Fake gps ile konumunu o yaşlı yakının adresine yerleştirip bölgeyi aratabilirler bence,
    Tabi hasta olan kişide kendi konumunu değiştirmek için aynı şeyi yapabilir[emoji3] o yüzden engellemişlerdir heralde

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Covit-19 dan the rahmetli...
    Gerçek mi?

Ne güzel bir gün sessizlik sakinlik

Pislik yok curcuna yok

Ohhhh be dünya varmış

4.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Gerçek mi?
    Şuanda gözetimdemiş

5.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Bu arada bugun bi haber vardı. Teslanin çindeki satışları %450 artmış. Talep artışını ilk çinde göreceğiz. Ondan sonra avrupa abd diye devam edecek. Çindeki ekonomik verileri takip etmek çok daha önemli artık
    Bu tip haberlerde başlıklar hep pozitif...içini de okumak gerek...
    Tesla nın satışlarının artmasının sebebi Çinlilerin bu süreçte temiz hava ile alakalı düşünceleri ve elektrikli araç tercihleri...
    Aynı dönemde toplam araç satışı yanlış hatırlamıyorsam 43% daralmış...
    Artış sadece elektrikli olmasından dolayı Teslaya mahsus...

6. selamlar.

kentuf haber verdi, topikte adın anılıyor diye, bir uğrayayım dedim. üye listesi cok degismesine ragmen, eski tanıdık isimler de var hala.

2017'de yazmayı bırakmışım bu topiğe, o zamandan beri twitter'da aynı tarz ile devam ediyorum.

bu topiği 2005'de vob açıldığında 5-6 kişi ile ilk biz kurmuştuk, ismini de vob24 olarak belirlemiştik, artık değişmiş tabi.

hisse.netten çok şey ögrendik ve çok güzel arkadaşlıklar kurduk, o yuzden burası her zaman anılarımızda güzel yer alacak.

herkese bol kazançlar, kolay gelsin.
    twitter : @Serdar_Erdem

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Hayret herkesten bahsedildi, menşur it Kuzu anılmadı.
    Furuşkan evlat Newyork'tan köye kaçtım komşularda Covid çıktı sıra bana geldi ama daş... güveniyorum diyor.
    Patron yancısı biri var ona bakarken gördüm ağabeyim...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Hayret herkesten bahsedildi, menşur it Kuzu anılmadı.
    Ayıp oluyor öyle demeyiniz lütfen reha bey. Kendisi şu an usa da corona ile mücadele etmekte. Allah yardımcısı olsun...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 305/985 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •