Sayfa 125/1043 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Diğerlerini bilmem ama Sanko da nasil karli oluyorsunuz anlamadim.Gecmis yazilarinizda var .Hisseyi tavsiye ettiginizde kasim 2019 fiyat 7 tl idi.2020 ilk aylarinda cift haneli rakamlar diyordunuz.Hisse daha o fiyata gelmedi.Doviz bazli baksak yerin dibinde
    ben sanko 2.75 kuruşken portföyüme kattım çift rakamları bu yıl göreceğinden eminim şu anki maliyetim oldukca düşük hissede ben hisselere ayırdığım paramı 3 bölerek işlem yapıyorum örneğin 2.75 te mal aldım 3 gün sonra 2.20 düştü oradanda mal aldım 1 hafta sonra 3.50 cıktı 2.20 den aldığım malı verdim .2.90 düştü oradan tekrar mal aldım destekten buraki mal 7 civarlarında cıktım şu an elimdeki 2.75 ten aldığım mal duruyor ve 4 civarlarında tekrar mal almaya başladım mayıs sonuna doğru bir sefer daha satış yapabilirim ama demirbş olan 2.75 deki malı elimde tutuyorum strateji olmassa borsada para kazanamssın sabırda cok önemli

2. yatırım yapan arkadaşlar paranın tamamı ile asla hisse almayın dünyada bin bir türlü olaylar oluyor riskler her zaman var lakin fırsat her zaman düşüyor sabretmek cok önemli bazen ben bile sabırsızlaşabiliyorum kazanmak cok zevkli ama kaybetmek cok kötü ALLAH önce sağlık sıhhat versin para her türlü kazanılır sağlık olduktan sonra .... vakit buldukca burada öngörülerimi paylaşıyorum sokağa cıkma yasağı olduğundan bu gün ve yarın evdeyim

3.  Alıntı Originally Posted by remy Yazıyı Oku
    Sayın @celik comak gents inceleyebilir misiniz? Benimde dikkatimi bu hisse çekti ve umutluyum.. sizin de görüşünüzü almak istedim. Saygılar.
    2.25 kadar bir tebki cıkışı görünüyor 2.15 üzeri kaldığı müddetce yön yukarı ytd

4. SAYIN CELİK COMAK TURGG NE DERSİNİZ.SİZİN YORUMUNUZ DEGER KATAR.
    ŞÖYLE BİR DEGERLEME VAR.

https://twitter.com/EKOTRADER1/statu...51341047767041
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

5. BDDK'nın son kararından sonra Pazartesi günü Borsa nasıl olur?
    Benim öngörüm; özellikle bankalar göçer gibi, dolar uçar gibi, endekste çöker gibi..
    Bilen yorumlasın lütfen...

6.  Alıntı Originally Posted by seneka Yazıyı Oku
    BDDK'nın son kararından sonra Pazartesi günü Borsa nasıl olur?
    Benim öngörüm; özellikle bankalar göçer gibi, dolar uçar gibi, endekste çöker gibi..
    115 e kadar yelkenler fora, bence tabi. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, sallama bir yorumdur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by seneka Yazıyı Oku
    BDDK'nın son kararından sonra Pazartesi günü Borsa nasıl olur?
    BDDK nin kararı bankalara az da olsa satış getirir. Bu da endekste hafif bir düşüşle acar . Fakat imf ve fed açıklamalari pozitif yönde olursa . Sanayi hisselerinde artış gösterir. Buda bugüne kadar tepki vermemiş sanayi kağıtlarında güzel tepki için imkan sağlamış olur . Tabiiki dikkatli takip etmekte faide var . Endeksin 102 bin üzerine bu hafta atar diye düşünüyorum.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. "Bankaların asli görevi vatandaşlarımızdan ve şirketlerimizden topladıkları mevduatı kredi vererek reel ekonomiye aktarmaktır. Ancak, bazı bankaların bu temel fonksiyonu gerçekleştirmek yerine kaynaklarını para piyasaları ve yurt dışı türev piyasalarına yönlendirmeyi tercih ettiğini, bunun neticesinde reel sektörün kredi finansmanına erişimde zorlandığını bir süredir izliyoruz. Koronavirüsün dünya ekonomilerini sarstığı, ülke ekonomimizde yoğun bir finansman ihtiyacının ortaya çıktığı bu dönemde ülke tasarruflarımızı en etkin şekilde kullanmak elzemdir. Bu noktada bankalara önemli görevler düşmektedir."

Türkiye de bankacılık sektörünün özeti bu al parayı vatandaştan şirketlere riskli diye verme bireysel vatandaş gibi döviz al altin al yurtdışından karlı para işlerine gir. Riske girme temiz iş.

Sayfa 125/1043 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •