Sayfa 729/958 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon
Arama sonucu : 7658 madde; 5,825 - 5,832 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

1. Bunların yapmak istedigini spek bilir.A 1 kapital 15 milyon mal satmış.Ama kendisinde yok eksi 15 te.Arastirdim garantinin malını satmış.Garantiye bakıyorum alıcılı.Çoz çozebilirsen.Dun herkes tavan bekleyince dedim herkes aynı yondeyse spek tersini yapar.Sattim.Uygun gorursem belki alabilirim.

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by maruf2001 Yazıyı Oku
    Teşekkürler sayın maruf, çok makbule geçiyor paylaşımlarınız. Haftaya da devamını bekleriz.

3.  Alıntı Originally Posted by maruf2001 Yazıyı Oku
    dikkat ederseniz a1 kapital 5 milyon rüçhan almış .afyon tahtasında 15 milyon satmiş yani bedelliye katılmış...ytd
    Peki elindeki kâğıtları satarak aynı sayıda kâğıt alacak kadar rüçhan satın alan birinin planı ne olabilir?
    Yaklaşık 5.100.000 rüçhan almış. Bu rüçhanların her biri 3 paya denk geldiğine göre 5.100.000x3= 15.300.000 pay alabilir. Dikkat ederseniz E tahtasındaki sattığı kâğıt miktarıyla R tahtasındaki aldığı eşit.
    O hâlde amaç ne?
    Rüçhanını satanın eline para geçer. Rüçhan alandan para çıkar ve aldığı bu rüçhan satılmadıkça süreç sonuna kadar hiçbir değer taşımaz. Peki, bu adamların derdi ne?
    Not: A1'in elinde mal yok. Kimin malını sattığı T+2'de görülebilir ancak. Fakat biz onları inceleyip durumu anlayana kadar süreç bitecek.
    Son düzenleme : kerrake; 18-04-2020 saat: 14:36.

4.  Alıntı Originally Posted by bedirhan52 Yazıyı Oku
    Bunların yapmak istedigini spek bilir.A 1 kapital 15 milyon mal satmış.Ama kendisinde yok eksi 15 te.Arastirdim garantinin malını satmış.Garantiye bakıyorum alıcılı.Çoz çozebilirsen.Dun herkes tavan bekleyince dedim herkes aynı yondeyse spek tersini yapar.Sattim.Uygun gorursem belki alabilirim.

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Garanti'de çarşamba itibariyle yaklaşık 5,5 milyon lot var. Garanti'nin malı yetmez o rakamlara.

5. Süreç sonunda fiyatın ne olacağı konusunda hâlâ bir netlik yok. E'nin fiyatı mı alınacak, belli bir formül mü kullanılacak?
    Şu anda en önemli bilgi bu. Bu sayfada, yakın bir zamanda başka kâğıtlarda bedelli sermaye artırımına katılanlar var. Onlar ne olduğunu, nasıl olduğunu bilmiyorlar mı?
    Bu konuda yardım bekliyoruz. Yorum değil, kesin bilgi.

6. Bedelliye katılım sona erdiğinde,cimsa KAP'a bir bildirim gönderir ve kalan Ruchanlari genellikle teorik fiyata yakın bir bedelle iki gün sonra alacağını bildirir.Bu iki gün içinde tekrar satmak isteyen yine Rüçhan tahtasında satar,isteyen cimsaya belirlenen fiyattan devreder.
     Alıntı Originally Posted by KANaryaa Yazıyı Oku
    Çimsa'nın alım garantisi fiyatı ne zaman açıklanacak peki? 25'i ile 30'u arasında mı?
    Yatırım Önerisi Değildir...

7. sizin anlamadığınız yada hesab yapmadığınız aşikar.A1 rüçhanları 455 maliyetle almış her lota 3 tl ödeyerek maiyeti 755 olmuş.755 / 3 dersek herbir hissenin malyeti 2.516 yaklaşık olarak bu fiyat alış maliyeti peki satış maliyeti ne 15 milyonun 2.584 aradaki fark yaklaşık 7 kademe yani adam bu kadar çalışmış 1 milyon para kazanmış 2 günde benim hesabıma göre...ytd

Sayfa 729/958 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •