Sayfa 325/985 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: Viop - XVII

Bu arada dün ilk defa saat 5 te vaka açıkladılar sayı az çıksın diyemi yaptılar acaba

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kolonyadan geriye mühendislik ile etil alkol alınabiliyor mu?
    Etil alkolu kolonyadan %99.9 saflıkta tekrar alabilirsiniz. Kolonya etil alkolun saf su ile seyreltilmiş halidir. Fakat bu islemi yapmaktaki amaciniz nedir. Zaten kolonya etil alkolden yapiliyor.

3.  Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    ben şubeye de gitmedim.. atm kartsız işlemlerden tc no ve telefon mesajı kullanarak çektim parayı.

sizde mobil bankacılık aktif ise, hesabınızda parayı görebiliyorsanız, tabi ki eft yapabilirsiniz istediğiniz yere.. ))
    Teşekkürler faiz oranı kaç sizde peki .

10 bine toplam ne kadar faiz ödemesi çıktı

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Bu arada dün ilk defa saat 5 te vaka açıkladılar sayı az çıksın diyemi yaptılar acaba
    Sanmam sokağa çıkma yasağı nedeniyle erken tamamlamak istemişlerdir. Eğer yanlış anlamadıysam bir çok yetki il pandemi kuruluna devredildiği için aslında bu toplantıların direk bizlerle bir ilgisi kalmadı. Arabada maske takma zorunluluğundan, yerel karantinaya kadar bir çok karar bu kurullarda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    İstanbul'un 2 yakasında 1000 yataklı korona hastane inşaatı başlatanlar,

bu işin boyutunun büyüklüğünü/büyüyeceğini çok daha iyi görüyorlar tabiki de.

Halk biraz gecikmeli öğrenir her daim..

kısa vadede (2-3 ay) bu işin normale döneceğini düşünen varsa bence kendini kandırır..

sağlık kısmı ayrı dert, sonra arkasından gelecek ekonomik kısmı ayrı bir dert.

mümkün olduğunca az para harcayın, az yemek tüketin, ve evden çıkmayın.

aşı çıkana kadar tek çözüm yolu korunmak.

6.  Alıntı Originally Posted by G.explorer Yazıyı Oku
    Etil alkolu kolonyadan %99.9 saflıkta tekrar alabilirsiniz. Kolonya etil alkolun saf su ile seyreltilmiş halidir. Fakat bu islemi yapmaktaki amaciniz nedir. Zaten kolonya etil alkolden yapiliyor.
    Evde rakı kalmamıştır.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Faiz oranı 7.4530 efektif faiz oranı .

Çok yüksek çıkmış acaba .

Evet 6 ay geri ödemesiz min 8 ay olabilir diyor şartlarda .

5000 tl için 638.29 ödeme faiz ödemesi çıkıyor 36 ayda
    gayet iyi oranlar,kredi notu iyi olan alacak demekki

8.  Alıntı Originally Posted by G.explorer Yazıyı Oku
    Benim alkol alışkanlığım yok. Migros'da şişeler vs insanı cezbediyor geçen baktım hakikaten pahalı. Üniversitede ucuz diye Buzbağ şarap içilirdi o da pahalı. Alkol keyif içilir ise anlamlı olur diye düşünüyorum. Kolonya damıtma işi Coca Cola yerine Le'cola içmek gibi olur

Bana renk ve koku olarak ispirto ilginç geliyor, o da bir alternatif olabilir zor durumda ama bilgim yok tamamen bir his.

Bir süre sigara ve alkol kullananlara yüklenilecek bence, zorunlu olmayan vitamin ve destek ürünlerine de ÖTV gelebilir. Bunların bazılarında sağlık bakanlığı bazılarında tarım bakanlığı yazısı var sanki.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 325/985 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •