Sayfa 329/985 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: Viop - XVII

Tühhh... Pardon yine yanlış gelmişim viop topigi deye daldım, alkol üreticileri derneğine girmişim!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    MACD 'nin içindeki D zaten Divergence'dır.

Div:AS'deki Div, Division'dur.
    Arkadaşlar cidden arasındaki farkı soruyorum; Geleneksel olarak kullanılan MACD doğru mu?

Ama Matriksde MACD-AS var;

Şimdi klasik teknik analizde sıklıkla kullanılan MACD iken MACD-AS kullanan var mı diye sordum?

Yani MACD_AS kullan biri yorum yapabilir mi? AS bize hangi avantaları sunuyor veya AS kullanmak doğrumu?

3.  Alıntı Originally Posted by el_rojoZorro Yazıyı Oku
    Arkadaşlar cidden arasındaki farkı soruyorum; Geleneksel olarak kullanılan MACD doğru mu?

Şimdi klasik teknik analizde sıklıkla kullanılan MACD iken MACD-AS kullanan var mı diye sordum?

Yani MACD_AS kullan biri yorum yapabilir mi? AS bize hangi avantaları sunuyor veya AS kullanmak doğrumu?
    Arkadaşlar haftalık bazda MACD_AS sanki trend yönünü göstermede daha avantajlı olduğunu farkettim.. Matriksi olan test edebilir.

2008-2012 ve 2020 MACD, AS farkını haftalık bazı karşılaştırın ne demek istediğimi anlıyacaksınız

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by el_rojoZorro Yazıyı Oku

ağbey, sorunun cevabı burada : https://www.fiyatneder.com/?pnum=46&pt=MACD-AS

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Tühhh... Pardon yine yanlış gelmişim viop topigi deye daldım, alkol üreticileri derneğine girmişim!
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Bu istatistiğe göre %20 fiyatı düşürüp sürümden kazanması lazım devletin.
    Zam yapılır ise hepden millet alkolü bırakacak yük sigara içenlere kayacak.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Yazınıza genel olarak katılmakla birlikte Türkiye etil alkol bakımından dışarı bağımlı bir ülke olmadığını düşünüyorum.

https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/tur...ayacak/1768824

Alkollü içkiye vergi oranı artmaya devam ederse; Devletin vergi gelirlerini de düşer ve evde üretimin yaygınlaşması ile insanların alkol tüketimi de artar. Kantarın topuzu fazla kaçmaması lazım.
    Yakıta katılan etil alkol arz sikintisi çözülsün diye askıya alinmis ve bu sekilde cozulmeye calisilmis. Turkiyede etil alkol arz sikintisi neyazikki ciddi derecede var. Kimya sektöründeki birçok uretici alkol sikintisi nedeniyle uretim yapamiyor. Geçmiste yapilan hatalar farkedilirsr belki ulke ekonomisinin duzluge cikmasinda yerli uretimin ne kadar onemli oldugu farkedilir.
    Cok uzak degil bundan 30 yil once KIT ler sayesinde disariya bagimli bir ekonomi degildik. Simdi durum uretim açısında cok vahim. Bence dogru politika ile 5-10 yilda ulke uretim politikasina donerse cok rahat toparlar. Fakat bunun icin siyasi irade ekonomiden anlayan kadroların gelmesi lazım. Eskiden fabrika mudurleri uretimden gelirdi. Sonradan finanstan gelmeye basladi, ondan sonra da pazarlama esasli oldu. Amac uretimden cok once maliyet oldu. Sonra bu degisti ihtiyactan cok karli satilabilen urunler one gecti. Bence kapitalist sistem coktu, Bunun yerine arz sikintisina neden olmayacak daha kontrollu bir sisteme ihtiyac var. Kaynaklar bosuna heba olmamali dunya mirasi binlerce yilin birikimi, boyle devam ederse 2 nesil sonra tuketecek bisey kalmayacak.
    Buradaki yorum ve önerilerim sadece kendimi bağlar. Hiç bir kişi veya kurum için yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım araçlarında vahşi doğa kuralı geçerlidir. Yatırım tercihin acvı veya av olması sağlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by el_rojoZorro Yazıyı Oku

Kafamız karıştı şimdi.

MACD.Div:AS mi, MACD.Div-AS mi, MACD-AS mi, MACD_AS mi ? Bir sürü terim yazdınız.

MACD, hareketli ortalamaların uyumluluğu, uyumsuzluğudur.

Örneğin, 5 günlük MA ile 30 günlük MA'ın uyumluluk-uyumsuzluğuna bakarsınız.

Bu değerler, günlük grafikte farklı, haftalık grafikte farklı sonuçlar üretir.

Bu sebeple zaman periyodunuza uygun parametreler (değerler) ile kullanmalısınız MACD'yi.

Sizi yanıltan da MACD için belirlenen zaman parametresidir sanırım.

Svg.

Sayfa 329/985 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •