Kartal’daki Aydos ormanında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. / İHA
Kartal’daki Aydos ormanında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. / İHA
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
TCMB Başkanı Murat Uysal: "Merkez bankalarıyla swap görüşmeleri yapıyoruz."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
TCMB Başkanı Murat Uysal: "Parasal aktarım mekanizmasını desteklemek amacıyla uygulamaya koyduğumuz adımlar zamanlı, hedefe odaklı ve öngörülebilir."
TCMB Başkanı Murat Uysal: "Türkiye salgın dönemini en az hasarla, hızlı bir şekilde atlatabilecek durumda."
TCMB Başkanı Murat Uysal: "Elimizde son derece geniş ve esnek bir araç seti var."
Yer İmleri