O tosuncuk deðil....yenisi[emoji3]SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O tosuncuk deðil....yenisi[emoji3]SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Lgs hafta baþý belli olacak" // "sýnavla ilgili açýklamayý pazartesi cumhurbaþkaný yapacak"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Merkez Bankasý'ndan yapýlan açýklamada, 1211 sayýlý Kanun’un Bankamýza verdiði yetkiye dayanarak, E9 Emisyon Grubu 4. tertip 10 TL banknotlar 04 Mayýs 2020 tarihinden itibaren tedavüle verileceði belirtilerek, "Halen tedavülde bulunan E9 Emisyon Grubu 1., 2. ve 3. tertip 10 TL banknotlara kýyasla, 4. tertip 10 TL banknotlardaki imzalar Baþkan Murat Uysal ile birlikte Baþkan Yardýmcýsý Dr. Emrah Þener’e ait olacak þekilde yeniden düzenlenmiþtir. Söz konusu banknotlar, üzerindeki imzalar dýþýnda boyutlarý, ön ve arka yüz kompozisyonlarý ile genel nitelik ve görünümleri bakýmýndan 1., 2. ve 3. tertipleriyle tamamen aynýdýr. 1., 2., 3. ve 4. tertip banknotlar birlikte tedavül edecek olup; 4. tertip 100 TL banknotlara iliþkin duyuru daha sonra yapýlacaktýr"denildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bilanço tarihleri :
![]()
Ýspanya'da Kovid-19 nedeniyle hayatýný kaybedenlerin sayýsý son 24 saatte 325 artarak 24 bin 147'ye çýktý.
Rtalb Mart 2020 1.90 iken þuan 20,36
Ýyi günler
Yer Ýmleri