En son 2018 temmuz falandı,merkez bankası bu tür açıklamalar yapıyordu,ağustosta neler olduğunu hepimiz gördük.Acaba tecrübelenip bu sefer başka mı olacak?
En son 2018 temmuz falandı,merkez bankası bu tür açıklamalar yapıyordu,ağustosta neler olduğunu hepimiz gördük.Acaba tecrübelenip bu sefer başka mı olacak?
Salgın baslayalı bir ay oldu hala maske gelecek. Maske gonderecekleri de yok, amaç reklamini yapmak. Su ana kadar etrafimdakilerfen kimseye maske gelmedi. Sorsan herkese maske dagitiliyor derler.
Basit bir hesap yapilsa, calisan nufusun maske ihtiyaci yaklasik gunluk 30- 40 milyon, turkiyede gunluk maske uretimi ne kadar bilen var mi? Bence en fazla %50 kadardir. Sonumuz insallah daha beter olmaz.
a.k partisi bir şeyi yaparken 2 verip 5 vermiş gibi reklamını yapar. Kendi tvleri filan bunu her gün övünce vatandaş 25 verdiler zanneder. Bugün maskede olan da bu. Bizde alamıyoruz ama etraf maske reklamından geçilmiyor, yok su tekstilci 10 milyon üretiyomuş, yok şu 5 milyon. O kadar cok üretilen bir ürün ise 5 li paketi satın 1tl den herkes yararlansın .Aslında ortada organizasyon, lojistik ve planlama yok, fiyaskolarda böyle reklamlarla yokmuş gibi gösteriliyor.Kaç kişi bütün evleri dolaşıp kime maske verildi denetleyebilir. ee o zaman 2 kişiye verirken cek kameraya dağıttık tüm türkiye ye de ahali hazır zaten ne verilirse yemeye.
bi ingiliz
bi fransiz
bi italyan
bi de temel oturuyolarmis
italyan ingiliz ve fransizda turk yapimi maskeler varmis.
temel ise halen sifre bekliyormus.
Anadolu Ajansı muhabariyle röportaj yapmış .. Şahsi fikrim son BDDK kararının piyasaya ve dolara olumsuz etkisi olacağı düşüncesiyle piyasa açılmadan doğrudan 1. Ağızdan açıklama yapıldı , bir nevi dolara bugün M.B. Başkani sözlü müdahale yaptı demek pek yanlış olmaz.. Diger taraftan bu hafta ppk toplantısı var ve merkez bankası başkanı toplanti öncesi bu şekilde bir açıklama yapıyor , bu bence olumsuz anlaşılabilir bir durum , son olarak da merkez bankası faiz indirmeyi düşünüyor bu yüzden dolara gelecek ilgi icin böyle bir açıklama gelmiş olabilir ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
En kıymetli yorum Sn.medwig'ten geldi.Teşekkür ediyorum.YTD
4 defa form doldurdum...ne maske var ne bir cevap....
Aksam pembe dizi var tv'lerde...başrollerde prof'lar...
Aksama kadar internette amerikada ve avrupada yayinlan virusle ilgili neşriyati okuyup...aksam anladiklari kadariyla anlatiyorlar...
Ne kadar basarili oldugumuzu dinlemekten biktik..
Virus liginde yukarilara tirmandikca basarili oldugumuzu saniyorlar..!!!!.
Bu oyle bi sey degil.....
Son soz: Maskemi bekliyorum....maskemi istiyorum......SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer İmleri