Sayfa 373/985 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    https://twitter.com/ProfDemirtas/sta...921137665?s=19

Aptala anlatır gibi anlatmış adam. Daha ne desin.
    SAHOL de bağımsız yönetim kurulu üyesi Kemal Özgür Demirtaş var aynı kişi olabilir. Kendi perspektifinden değerlendiriyor olabilir.

Ekonominin kuralı faizi verirsen para gelir demiş.

Ege Cansen borsacı sayılır, daha bağımsız görüşleri oluyor, yaşlı olduğu için bunu dersem başıma bu gelir gibi derdi yok.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. müşteri hizmetlerini arayıp kimlik bilgileriniz ile internet şube için şifre oluşturup paranızı istediğiniz yere transfer edebilirsiniz

3.  Alıntı Originally Posted by erhan Yazıyı Oku
    Yeni pelikancılarda gelmiş Sercan bunları daha önce burada hiç görmedimdi ne kadarda çoklarmış[emoji846]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ceza alıyoruz borsa düşer diyenlere he he de geç

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Eğer hesap olmaz ise bir ziraate giseye gitmen gerekebilir... e devlet işi ilk aklıma gelen. Tabi bence kart da iste her ilçede ziraat var ama diğerleri olmuyor. Ben ilk böyle tanışmıştım ziraat ile o gündür çok şeyler yaptık.
    Bankalar bankamatikten alacaksınız demişti ama hesabınıza diyince işkillendim

Alıntı Originally Posted by memocan21 Yazıyı Oku
    Ya bu temel ihtiyac kredisi degilmi??Hani halki gelir 5000tl ve aşağısı diyor kosullarda??

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yok öyle bir şey bunlar kağıt parçası dağıtıyorlar ne kadar borçlu o kadar köle mantık bu

6. Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Vay anasını adamlar kredi ile üye yapıyorlar demek güzel taktik
    ee yoksa para vermiyiler...ama ğüzel tarafı bankaya gitmeden atm den alırsın,,,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by aysumetin25 Yazıyı Oku
    müşteri hizmetlerini arayıp kimlik bilgileriniz ile internet şube için şifre oluşturup paranızı istediğiniz yere transfer edebilirsiniz
    Mantıklı ama 2 saat Mh bul *****n kızlık soyadının, 3, harfini verene kadar gına gelir

Sayfa 373/985 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •