Sayfa 394/985 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 3,145 - 3,152 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by G.explorer Yazıyı Oku
    Sn. Ariston şuan ayakta kalan tek sektör online satış ve üretim bağlantısı olan firmalar.Online satışyapılan ürünlere de bakmak lazım gerisi bu yılı sağlam zararla kapatır. Kimse bu arada ev araba, giyime fazla para harcayacağını zannetmiyorum.Sağlam ihracat bağlantısı olmayan ve döviz açığı olan bütün firmalar havu atar gibi.
    Swap işinde de teminat oranı artınca firmaların döviz borçlerınıhedge etme şansı kalmadı. Viopta Dövizde MB piyasada yok. Doviz pozisyonlarında bir tek garanti yatırım shortların yükünüçekmişoda ciddi zarar yazıyor, ptlamasa iyi.
    Yani 2020 sanay sektörü için çok zorlu geçecek gibi.
    Malesef öye, Arçelik Beko da TV de kendi online satışının reklamını yapmaya başlamış. Eskien online kanal alternatif pazarlama olarak isimleniyordu, artık ana perakende pazarı olabilir bir çok sektörde.

Mesela Paşabahçe internet sitesi kötüydü onların da iyileştirmesi lazım.

Bu arada sanal alem sözü de değişebilir, baya baya gerçek olmaya başladı.

Şimdi baktım online mağaza açmışlar.
    https://www.pasabahcemagazalari.com/...arliklar/k-268
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Ev araba fiyatları niye sürekli artıyor o zaman günden güne artış oluyor

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Şu swap meselesini abd ile çözerlerse her şey olumlu yönde değişeceği gibi.....Önümüzdeki günler ÇİN için zor günlerin başlangıcı olacak....ÇİNi suclayan batı her türlü çorap şimdiden örülmeye başlandı bile....Eğer bu gerçekleşirse aslan payını TÜRKİYE alır ticaret de....Onun için bir gözünüz çin üzerinde olsun....Bu durum tüm dünya borsalrınını ilk etepta olumsuz etkiler...ama sonraki günlerde TÜRKİYE bu durumdan pozif etkilenir....
    Bu söylediklerimi not alın....
    Trump kendiderdine düşmüş, bu dönemde kimseyi ınayacağını zannetmem. Dow seçimlere kadar 18 üstü kapatırsa bence iyi, sırada dolardan kaçış var ve eğer o gerçekleşirse ABD nin durumu turkiyeden beter olur. Bunu altın 1800 USD üzerine atınca görmeye başlayacağız.
    Turkiyede üretim bu ağır vergi yüküyle bir yere gitme şansı yok. Turizm bu sene olmaz ise ne yazıkki durum iç açıcı değil.
    Buradaki yorum ve önerilerim sadece kendimi bağlar. Hiç bir kişi veya kurum için yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım araçlarında vahşi doğa kuralı geçerlidir. Yatırım tercihin acvı veya av olması sağlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,261
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ev araba fiyatları niye sürekli artıyor o zaman günden güne artış oluyor

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Malda kalmaya çalışıyor insanlar.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Az önce ziraat bankası kredim onaylanmış 7500 TL olarak yarın sabah hesabınıza aktarılacaktır diye iyide benim hangi hesabıma aktaracaklar ben hesap no vermedşmki
    Direk hesaba aktarma diye bir şey yok.
    Önce basvuru takip alanindan sozlesmeleri online ortamda imzaliyorsunuz.
    Ondan sonra hesabiniz varsa hesap seçip hesaba aktarilmasi için onayliyorsunuz.
    Bu kadar..

6.  Alıntı Originally Posted by bayindir36 Yazıyı Oku
    Hocam,Ziraatte hesabın var mı ?...Ben de başvurmak istiyorum,ama kamu bankalarında hesabım yok.
    Hesap acacagim diye bir secenek var.
    O sekilde basvuru yapiyorsunuz.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Malesef öye, Arçelik Beko da TV de kendi online satışının reklamını yapmaya başlamış. Eskien online kanal alternatif pazarlama olarak isimleniyordu, artık ana perakende pazarı olabilir bir çok sektörde.

Mesela Paşabahçe internet sitesi kötüydü onların da iyileştirmesi lazım.

Bu arada sanal alem sözü de değişebilir, baya baya gerçek olmaya başladı.

Şimdi baktım online mağaza açmışlar.
    https://www.pasabahcemagazalari.com/...arliklar/k-268
    Benim kafamda çözemediğim ve en büyük sıkıntı da hizmet sektörü oluşturuyor. İşsizlik had safaya gidecek ve online satış hizmet sektörüne çok büyük darbe vuracak, bu da halkın büyük çoğunluğunun alım gücünü yitirmesi anlamına geliyorki, bu da büyüme yakım zamanda olmayacağı anlamına geliyor.
    Bunu çözecek yöntemihala kafamda canlandıramadım, geleceğe bu yüzden olumlu bakamıyorum. (Bir ara trump bu nedenle amazona takmıştı).
    Sizin bu konudaki görüşünüzü merak ediyorum.
    Tskler...
    Buradaki yorum ve önerilerim sadece kendimi bağlar. Hiç bir kişi veya kurum için yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım araçlarında vahşi doğa kuralı geçerlidir. Yatırım tercihin acvı veya av olması sağlar.

8. Dusuk segmentlere bir sey diyemem . 10 gun once bayideki test surusu yapilan araba icin sozu kestik . merkezin belirleyecegi fiyati bekliyorduk .. gecen hafta geldi teklif aracin satisini almadan once 3 kisi aradi . 2 kisi 2500$ 1 taneside 3000$ kar teklif etti . Bayinin soyledigi 8. aya kadar gelecek olan arabalarin hepsi satilmis .. Burasi Turkiye, suan iphone 12 ciksa ve turkiyeye gelse millet virusu birakir kuyruga girer .
     Alıntı Originally Posted by G.explorer Yazıyı Oku
    Sn. Ariston şuan ayakta kalan tek sektör online satış ve üretim bağlantısı olan firmalar.Online satışyapılan ürünlere de bakmak lazım gerisi bu yılı sağlam zararla kapatır. Kimse bu arada ev araba, giyime fazla para harcayacağını zannetmiyorum.Sağlam ihracat bağlantısı olmayan ve döviz açığı olan bütün firmalar havu atar gibi.
    Swap işinde de teminat oranı artınca firmaların döviz borçlerınıhedge etme şansı kalmadı. Viopta Dövizde MB piyasada yok. Doviz pozisyonlarında bir tek garanti yatırım shortların yükünüçekmişoda ciddi zarar yazıyor, ptlamasa iyi.
    Yani 2020 sanay sektörü için çok zorlu geçecek gibi.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 394/985 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •