Sayfa 317/802 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417 ... SonSon
Arama sonucu : 6410 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Geleceği parlak bir hisse.
    Ama bu yıl durumlar karışık.

2.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Geleceği parlak bir hisse.
    Ama bu yıl durumlar karışık.
    Fabrika full çalışıyor dolar oldu 7. %75 ihracat.
    Kapasite artışı katlamalı. Nesi karışık ?
    Kafa karıştırmayın. Durumlar karışıksa siz almasanızda olur.

3. Son sayfayi acamiyoruz.

4.  Alıntı Originally Posted by Archist Yazıyı Oku
    Son sayfayi acamiyoruz.
    Sayın Archist@ moderatör bir yazı sildiği zaman genelde böyle olur ,çözümü için yapman gereken; hisse .net forum sitesine ana sayfadan forum bölümünü tıkla oradan A harfinden ACSEL e gel acselde son gönderiyi tıkla sayfayı açacaktır 317 .sayfayı kaydetiğinde bir daha bu sorunu yaşamayacaksın günün birinde yine olursa aynı şekilde çözebilirsin.

5. Arkadaşlar benim bilgisayar açmadığı için sizlerden ricam KAP ta 2020/3 aylık bilanço tarihleri var biriniz onu buraya yapıştırsın lütfen bakalım acsel in bilançosu hangi tarihte gelecek net öğrenmiş oluruz,teşekkürler.

6.  Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    Arkadaşlar benim bilgisayar açmadığı için sizlerden ricam KAP ta 2020/3 aylık bilanço tarihleri var biriniz onu buraya yapıştırsın lütfen bakalım acsel in bilançosu hangi tarihte gelecek net öğrenmiş oluruz,teşekkürler.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

7.  Alıntı Originally Posted by THUNDERBOLT Yazıyı Oku

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
    teşekkürler sayın thunderbolt@ kamu aydınlatma palatformunda tüm şirketlerin bilanço tarihlerine ait bilgi var ,sayfanın en altında finansal tablo tarihleri diye eğer orayı tıklarsanız güncellenmiş tarihleri gösterecektir benim PC programı orjinal olmadığı için dosyayı açmıyor eğer onu yapıştırbilirseniz çok memnun kalacağım. sağ olun

Sayfa 317/802 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •