Sayfa 876/1003 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 7,001 - 7,008 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. Devami, baba bir pulken olmaz dedin simdi 1000 pul cek getir diyosun. Ahh be oglum niye anlamiyorsun bir pulken paramiz yoktu ama simdi var...

2. Şimdi benim vatandaş olarak sorunlarım var, gece midem çok yandı, bayatlamış bir çubuk kraker yaktı, hassas mide, reflü gibi gece uyutmadı, sabah rennie diye bir ilaç aldım, az hafifletti.

Abi gece bana petrolü evin üstünden hortumla verseler işime yaramazdı, ihtiyacım olan 18 liralık kırmızı kutu Rennie. Sorunum midem de, sorunum petrolde değil.

Abi lütfen söylermisin, libyanın Hafterinden bana ne, ben libyanın haritada yerini bile bilmiyorum. Afrikada bir yerde olduğunu duymuştum. Orada kaddafi gitti, ikiye bölündü, biz bir tarafı tuttuk, ruslar karşı tarafı. Bana ne bundan. Oradan petrol gelecekti, iyide petrol alana dolar veriyorlar. Yani geleceği okumak nasıl bir şey. Yada bugün benim sorunum inan libya değil, 60 gündür kendi kendimi traş ediyorum, berberimi özledim, adam tiyo veriyordu, en son bana diyor ki thy al, bende dedim yok dolar al, karar veremedik, şimdi gidip ona doların kaç olduğunu göstermem lazım. Şaka bir tarafa ne kriz yöneteni var, nede ağız tadı ile bir kriz yaşatmaları var. Allah sonumuzu hayır etsin.

3.  Alıntı Originally Posted by hayalım Yazıyı Oku
    Devami, baba bir pulken olmaz dedin simdi 1000 pul cek getir diyosun. Ahh be oglum niye anlamiyorsun bir pulken paramiz yoktu ama simdi var...
    güzel olmuş, aynen öyle. İş de petrolü ucuz diye aldılar, gece %237 değer kaybettiler.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    İlk kez ve çok hızlı yaşadık, bence lider secilecekse, merkel aday olabilir. Ülkesini çok iyi hazırlamış.

Biz sıcak para ile dönen bir ülke olduğumuz için, abd deki 50 milyon işsizlik rakamı onlardan çok önce bizi vurabilir. Bunuda gözden kaçırmayalım.
    evet, o yüzden düşük kur ile o paraların bir yönü de gelişmekte olan ülkelere ve abd ticaretine ihracaat olarak geri dönüşü.

önceden tr den orta halli birisi abd ye çocugunu liseye eğitime gönderirken şimdi dil kursuna bile gönderemiyor.

sayg,
    men dakka dukka

5.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Son kalan eliot teorisyenin çizgileri böyle.
    22 mart sayfa 413, bu grafiğin son şeklini gördüm, sayımlar güzel işlemiş. soru işareti olan yerde 97-99 arası. Yani 100 üstü başka bir dünya, 100 altın başka bir dünya, bu rakamlara 2 bin puanda opsiyon eklenebilir.

6. DAX 7500 görürse, senet alırım.

7. Dolar malasef 6,960 üstüne geçti, swap gelmezse 7,080 sonra 7,020 var. teknik olarak diyorlar ki, burada alma, burası dolar için muayyen yer, her an çiddi bir kanama görebilirsin, görme diyorlar. Ama 7,080 yanarsa sonra 7,020 ye gelirse orası güvenli yer orada alınır. Kendime notlar, yatırım tavsiyesi asla olmamalı.

8. 15 gün önce yine yazdık, merkez bankası ekrek faiz artışı yapmalı, dolar 7 oldu, dolar 10 lira olduğunda 625 puan yapar yine. Duygu ile hareket etmek bu olsa gerek. Valla mide ağrısı gibi bir şey bu, o an miden ağrıyorsa RENNİE ilacı önemli gerisi boş. O halde muhafazakar kesim BABACAN diye bağırırsa ben karışmam. Adam ekonomiyi biliyor. İnsanların Kemal Derviş yada Babacan diye bağırmalarını lütfen engelleyin. Bu evdeki çocukla evdeki oğul veya evdeki damatla olmuyor.

Sayfa 876/1003 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •