Sayfa 602/985 İlkİlk ... 102502552592600601602603604612652702 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 4,809 - 4,816 arası.

Konu: Viop - XVII

1. Niye Celiseyim ? WTI deki bu dusus USa tarafinin batmasina ama digerlerinin orta vadede pazar payini arttirir yazdim .. Roci batmaz . onlar icin butun olarak yazilmis BATMAZ ama bu demek degilki zarar etmez bugun bir makale okumustum birazdan atayim buraya digerleri zaten tankerleri texas a dogru gondermisler varmak uzerelermis

Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Bana yazdığın bir önceki mesajla çeliştin şuanda batar mı? Batmaz mı? 1 dakikada yön değiştirdin
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2. Dow da çöküş olmaz endeksdeki ağır ligi olan eski petrol demirçelik vb.hisseleri Dow enf.disina alıyor yerine teknoloji kağıtlar ini koyuyorlar hâliyle Dow düşmüyor.yani Dow düşmez kasıma kadar yukarı bizde ralli olur..

3.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Reel ekonomi ile borsa arasında ilişki kurmaya Çalışmak..
    Reel ekonomi ile borsa arasında ilişki kurmayacağız da meleklerin cinsiyeti ile mi kuracağız?
    "I would never die for my beliefs because I might be wrong."

4. dün öbür köyde bir haber okumuştum ... doğruluğunu bilmiyorum trump para babasının birinin 14 adamını tutuklatmış...... belki o para babası madem bana savaş açtın gör o zaman deyip basmıştır petrole...... bilemiyoruzki ortada dönen dolapları....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    muhtemelen öyle oluyordur...ama buradaki arkadaşlar bize böyle bir bilgi gelmedi diyor...garip bir durum...
    Bilgilendirme: Ak Portföy Petrol Yabancı BYF Fon Sepeti Fonu”nda , yatırımcılara fonun değer önerisinin tam olarak sunulabilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu’nun Yatırım Fonları Rehberinin 6.1 nolu maddesi uyarınca satılabilecek katılma payı adedine ilişkin olarak 50 milyar pay üst limiti belirlenmiştir. Yoğun talep ile pay sayısının, üst limite ulaşması sebebiyle, yeni alım talimatları, fondan çıkış olması durumunda gerçekleşebilmektedir. Yatırımcılar fona giriş sırasında pay sınırı mesajı almaları durumunda, daha düşük miktarlarda talep göndermeyi deneyebilir ya da aynı gün saat 14:30 sonrası ve ilerleyen günlerde tekrar talep göndermeyi deneyebilirler.
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

6.  Alıntı Originally Posted by Whig Yazıyı Oku
    Reel ekonomi ile borsa arasında ilişki kurmayacağız da meleklerin cinsiyeti ile mi kuracağız?
    Daha mantıklı olur

Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    petrolün bu kadar düşmesine tüpraş düşüyor ama petkim neden çıkmıyor.
    Sizin gibi binlerce ky yığılmış petkim in çıkmasını bekliyor vade sonuna kadar sıfırlar sonra mayısın 10 undan sonra 4 5 arası bırakırlar

Ky dedim siz sakın yanlış anlamayın

Siz dahil değilsiniz

8. Bugün düşüşcü arkadaşlar çok çabuk havaya girdi.... Anında endeksi 99 dan 82 ye indirdiler... Ama görüldüğü gibi borsa inadına inmem diyor...
    Şu endeks bi 99300 ün üstünde kapanış yapsa çatırtı kopacak aslında... Ama neyse [emoji4]

Sayfa 602/985 İlkİlk ... 102502552592600601602603604612652702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •