Sayfa 815/1078 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865915 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 6,513 - 6,520 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by baymetin Yazıyı Oku
    Sn.T/A merhaba.Petkimde pesmi ettin? Yazmaz oldun.Petkim sayfasında yazıyorsunda haberimizmi yok yoksa.Slm.
    Merhaba...

Bugün hiç bir yerde yazmadım...

Sabah burada selam verdim, ondan sonra yoktum...

PETKM devam...

Öyle kolay kolay pes etmem. Elimdekiler de öyle kolay kolay satmaya kıyılacak miktarda değil...

Bu hisseyi almak için uzun süre bekledim. Bana bu fırsatı veren kimse ona teşekkür ederim...

Düşerse de sorun yok, bir bu kadar daha alabilirim...

Yine de kimse bana bakmasın. Benim amacım yatırım. Temettü olur, bedelsiz olur ben onların peşindeyim. Öyle 3 günde köşe dönme derdim yok...

O nedenle bana uyulmasını tavsiye etmem. Çok beklenebilir...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Grafiği de bu sayfaya özel atmış olayım...

Sistemimiz yeşil ışığı yakmış durumda...

Bir aksilik olmadığı sürece şimdilik bir sorun yok...

Petrol fiyatları düşüyor. Kimine göre bu olumsuz iken bana göre ilerleyen zamanlarda olumlu yansıyacaktır...

Zaten gerçekler satılır, gelecek satın alınır...

Hayırlı Günler...

Sağlıklı ve mutlu bir gün dilerim...

4.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Grafiği de bu sayfaya özel atmış olayım...

Sistemimiz yeşil ışığı yakmış durumda...

Bir aksilik olmadığı sürece şimdilik bir sorun yok...

Petrol fiyatları düşüyor. Kimine göre bu olumsuz iken bana göre ilerleyen zamanlarda olumlu yansıyacaktır...

Zaten gerçekler satılır, gelecek satın alınır...

Teşekkürler Sn T/A .İnşallah emeğinizin karşılığını alırsınız.Slm.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
    Kesinlik yatırım tavsiyesi olarak düşünülmesin. Aşağıya yazacaklarım.
    Bir spekülatör gibi düşünülmediği sürece burada para kazanmak hayal. belki bir sefer, hadi bilemedin iki sefer olur. Ama emin olun üçüncü seferde kesinlikle çok daha fazlasını eksi yazar. O yüzden alışkanlıklarımızı değiştirip yatırımcı gibi davranamadığımız sürece, dedim ya hayal.
    Adı geçen hisse de öyle bir yerde, alan aldığına, satan sattığına pişman. Siz siz olun. dakika başı ne oldu bizim hisseler demeyin. Bakın 1-2 ay sonra en karlı siz olursunuz.
    Çerçöp için demiyorum sakın ha.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

TUPRS sayfasında paylaşılan bir yorum ilgimi çekti...

Orada özet bir cevap yazdım. Tamamını burada yazayım...

Alıntı Originally Posted by polatt Yazıyı Oku
    Merhaba.Aşağıda 1987 yılından 2012 yılına kadar ons altın ve brent petrol ilişkisini göstermektedir. Tahmin edeceğiniz üzere sarı renk ons altını, kırmızı renk brent petrol fiyat seyrini göstermektedir.Grafiği incelediğimizde her ikisinin tarih boyunca hemen hemen aynı doğrultuda hareket ettiğini görüyoruz.Tarih tekerrür ederse bunlar yine buluşacak. Peki şuan ons altın 1683$ a kadar gelmişken virüsün etkisi geçtiğinde petrol hangi seviyelere kadar çıkar düşüncesi insanın aklına gelmeden edemiyor... Saygılar..

Ya da tam tersi olarak düşünürsek;

- Petrol 'e operasyon çekenler, Altın 'a da çekebilir mi?

Şimdi herkes her platformda Altın için 5.000 $ seviyelerinin bile yetersiz geleceğinden bahsederken, Petrol 'de olduğu gibi bir sabah bakmışız Altın yerlerde...!

Petro-Dolar sistemi değişiyorsa, Altın sistemi de değişebilir...

Değişmez denen her şey değişiyor...

Aklımızın bir köşesinde bulunsun...

Yarına hazır olsun diye yatmadan paylaşayım:

PETKM için neden bu kadar ısrarcıyım...

Beklemeyi ve stratejiyi gören birisi için içerisinde çok büyük fırsatlar barındırıyor...

Grafikleri sizlerle de paylaşıyorum...

Günlük dahil tüm grafiklerde olumlu görüntüler mevcut...

Özellikle Haftalık grafikteki pozitif uyumsuzluk bariz dikkat çekici...

Devamında Aylık grafiğe baktığımız zaman ise tarihi bir dönemeçte olduğumuz aşikâr...

Borsamız hepten göçmeyecek ise; PETKM ilerisi için çok iyi olacak hisselerden birisi olma yolunda gibi duruyor...

PETKM için takip ettiğimiz diğer grafiklerden olan MTF 'nin günlük ve haftalık hallerini de ekleyeyim...

Dip oluşumu sarı göstergeden anladığımız kadarı ile tamamlanmışa benziyor...

Şimdi sabretme dönemi...

Trene sonradan atlayanları ve inancı olmayanları atma işlemi bitince tren yol almaya devam edecektir diye düşünüyorum...

Sayfa 815/1078 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865915 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •