Sayfa 84/222 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon
Arama sonucu : 1773 madde; 665 - 672 arası.

Konu: SOKM - ŞOK Marketler Ticaret A.Ş.

1. 8.3 milyon lot oldu merily. Hayatımda böyle bir satış görmedim tek kalemde tek günde. Hala kağıdın tavana gitmesi ise gerçekten bu satışa inanılmaz.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Gokhannic Yazıyı Oku
    8.3 milyon lot oldu merily. Hayatımda böyle bir satış görmedim tek kalemde tek günde. Hala kağıdın tavana gitmesi ise gerçekten bu satışa inanılmaz.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    tavanda 1.1 m Lot var, yarın da aynı hareket olabilir..
    Bugün ML tamamen bu tahtaya çalıştı, bugünkü borsa geneli satışının %90 'ı şok..
    Halka arzdan alan ve çıkmak isteyen bir fon olduğu belli..Böyle sığ bir tahtada ortamı uygun mu buldular bilemiyorum, uzun süredir baskı vardı, bundan sonra da ani hareketlere dikkat etmek lazım. Tahtaya giren grubun işi ne zaman biter bilinmez.

7.  Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    tavanda 1.1 m Lot var, yarın da aynı hareket olabilir..
    Bugün ML tamamen bu tahtaya çalıştı, bugünkü borsa geneli satışının %90 'ı şok..
    Halka arzdan alan ve çıkmak isteyen bir fon olduğu belli..Böyle sığ bir tahtada ortamı uygun mu buldular bilemiyorum, uzun süredir baskı vardı, bundan sonra da ani hareketlere dikkat etmek lazım. Tahtaya giren grubun işi ne zaman biter bilinmez.
    Murat Ülker şirketleri mi satıcak.

Adamın tahtaları alıcılı , mantıklı bir açıklaması var mı bu durumun?
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

8. Petrol çakıldı tepesinin üstüne.
    Araplar artık petrolden umudu kessin önümüzde ki 4-5 sene.

Corona daha afrikaya , ortadoğuya tam sıçramadı. Hindistan muallak zaten.

Aklı olan arap , corona nedeniyle sendeleyen italya/ispanya/fransa/abd/ingiltere tahvili yerine, sttatejik konumu olan ve mal tedarikinde sorun yaşamayan bir market yada gıda zincirini satın alıp, kendi ülkesine malzeme çeker. Hazır kurulu ağ lazım.

Sayfa 84/222 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •