Sayfa 674/985 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 5,385 - 5,392 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Amerika'nın Sesi
    @VOATurkish
    ·
    8d
    ''İkinci Corona Dalgası Birinciden Çok Daha Sert Vurabilir'' http://dlvr.it/RVFQc6
    Bak bu haberlerle voba yeni başlayanlar için bol bol paylaşabilirsin..onlar short açar.. Sonrada short algısı kasmıyom dersin

2.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    İstediğin gelebilirsin.. Benim hayatım senin gibi zavallılarla laf anlatmakla geçiyor.. Sıkıntı yok
    Senden zavallı kimse yok buna inan bugun bütün yazdıklarını oku ,
    Hadi kolay gelsin ,

3.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Bak bu haberlerle voba yeni başlayanlar için bol bol paylaşabilirsin..onlar short açar.. Sonrada short algısı kasmıyom dersin

Bak yine aynı hatayı yapmışın , BAŞLIK okuyup bana sallamaya geliyorsun ,
    İçinde ne yazıyor onu oku , buna paylaşım deniliyor .
    Haber ne zaman gelmiş seans içinde , etkisi olmuş mu yok kafan okadar basıyor kusura bakma.
    Dinlen sen .

4. Yabancı diyorki:100 üzerine atmak istiyorsan

Öncelikle benim 99 da yazdığım banka hisselerimi alman lazım

Birde viop tarafı var yanlış hatırlamıyorsam

Teb 155.000 long 118 den
    Garanti 100.000 short 147 den

Geçen bir hesap yapmıştım

Teb 30 milyon kaybederken
    Garanti 300 milyon kar ediyor.

Bu sebeplerle (Yabancı py / türk yp)
    (Viop : Teb / Garanti )

97 / 99 aralığında zimmi bir uzlasma var gibi geliyor bana

5.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    Bu borsa düşmez dow ta düşmez düşse en fazla 90 bin Dow da 20 bin para bolluğu var dünyada para nere gidecekki evde oturup millet borsa oynuyor yalanmi
    zamanında erdem yeğen diye bir forumdaş vardı sizin nick benziyor fakat yaklaşımlar çok farklı...o değilsiniz değil mi...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    yahu Sercannn beklentisini yazıyor herkes te biliyor ki hisse senedi taşıyor...çoğumuz yeni bir dip beklentisi içinde gerçi bu 2-3 ay ben beklemiyorum...fakat gördüğü dibi kırmadan yeni zirveler yapamaz mı?!! öyle bir yapar ki apışıp kalırız...
    bir de bu beklentilerini yazarken çok ince espriler le süslediği için ben teşekkür ederim kendisine...
    82.000 den 99.000 e cortçu bir vobcu sıfırlamıştı 2.5 kez...vobcu dakikalarla saatlerle max günlerle trade eder her iki yönde de...dolayısıyla hep boğa konuşanları ya da hep ayı konuşanları eleştirmek bir işe yaramaz...nedenini sorarsın vakti varsa yazar seni tatmin eder veya etmez...karar zati senindir...iyi tradeler...
    ben de pek anlayamadım sercann arkadaşla dert nedir. tanımam etmem, bir öncesi mi var işin bilmem.

bist aylık bollingerin dibine vurdu o sırada ben de girdim oradan biliyorum. yanılmıyorsam o ve secbul da +- oralarda yukarı demeye başladı.

onlar dedikçe de yukarı gitti. bilmemkaç bin puan + oldu. nedir sorun burada?

7. c) Petkim Petrokimya Holding A.Ş. (PETKM) pay piyasasında gerçekleştirilen işlemler ile ilgili olarak yapılan inceleme
    sonucunda, aşağıdaki tabloda yer alan idari para cezasının uygulanmasına karar verilmiştir.
    İPC Uygulanan
    Şahıs
    İPC Uygulanmasına
    Neden Olan Eylem
    Eylemin Aykırılık Teşkil
    Ettiği Düzenleme
    Verilen
    İPC Tutarı
    Harun
    KAHRAMAN
    “@kahraman_harun” Twitter hesabı üzerinden
    PETKM payına ilişkin olarak takipçilerine alım
    veya tut tavsiyesi verdikten hemen sonra
    mülkiyetinde bulunan PETKM paylarını satması.
    VI-104.1 Piyasa Bozucu Eylemler
    Tebliği'nin 6 ncı maddesinin dördüncü
    fıkrası.
    1.175.029

Burası da sosyal medya olduğuna göre dikkat ediniz kendinize

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Değerli Yatırımcımız son dönemde yaşanan fiyat dalgalanmaları nedeniyle ikinci bir bildirime kadar Forex platformunda COPPER, USOIL, UKOIL, XAUUSD, XAGUSD, GER30, S&P500 VE DOW ürünlerinde 22 Nisan saat 20:00 itibarıyla yeni pozisyon açılışı yapılamayacak olup sadece mevcut açık pozisyonların kapatılması mümkün olacaktır. B002

İşte az önce gelen mesaj...petrol falan neyse de alman ve Amerikan borsalarında da poz açtırmıyor.

Bu şu demek bu piyasalar saçmalıyor.yapay fiyatlamalar var...hepsi saçmalıyor...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Sayfa 674/985 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •