Sayfa 691/985 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 5,521 - 5,528 arası.

Konu: Viop - XVII

1. Serkan bey burda baya kişiye yardımcı oldu o kişilerden biride benim kardemir emlak konut tskb yükselişi vs bunlar aklıma gelenler kardemir de bende işlem yaptım burda herkes birseyler yazıyor faydalanıyoruz kim birinin lafıyla işlem yapıp zarar ederse sonucuna da katlanır zaten akla yatmayan bir işlemi sırf birileri yazıyor diye yapmak saçmalıktır.
     Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Endeks 118.500 den ben herkesi uyardım mı? İdlip konusu ve korona olayı belli olana kadar long tehlikeli diye söyledim mi? Söyledim. Benim gönlüm de vicdanımda rahat benim söylediklerim zaten tavsiye olmamakla birlikte eğer beni takip eden olduysa parasını en az 5 e katlanıştır
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. https://www.marca.com/otros-deportes...a748b465e.html

uluslararası en güzel bayrak anketi var

sağda rakamla votes yazan yere tıklıyoruz

şu an bizim bayrak az bir farkla önde...
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

Bütün cihan bilmelidir ki artık bu devletin ve bu milletin başında hiçbir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktur. Yalnız bir kuvvet vardır.O da millî egemenliktir. Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir.” - Mustafa Kemal ATATÜRK

100. Yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun ! Nice yüz yıllara !!

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    twiterde Varlık fonu Sigorta şirketlerini devir almış diye bir haber var.
    Bu virus tedavi faturalarindan dolayi bir cok sirketin zorda oldugunu okudum bugun bir yerde ama neredeydi hatirlayamadim.

5.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    detayları aracı kurumunuzla görüşebilirsiniz

bilgisayara kurulum gerektirenler için
    150 tl ile 1000 tl komisyon (aylık) taahhüdünüze anlık data---full data kullanabilirsiniz, yeterli komisyon olmazsa ücreti hesabınızdan kesilir.
    200 lira diyelim. o ay 500 lira komisyon bıraktım. diğer ay işlem yapmasam ücret keser mi?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,249
    #23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun.

Bear_Bull
    @BearBull26

7. SPK yetkililerini tebrik ediyorum.
    Twitter paylaşımlarıyla insanları dolandırdıklarını düşündükleri kişilere ceza vermişler.
    Aynı şekilde burada da insanları yanıltıcı paylaşım yapanların ceza alması gerekir.
    Bu cezalar piyasanın daha sağlıklı işlemesini sağlar.
    Herkes ne söylediğine dikkat eder. Oyuncak değil bu iş.
    ........

Sevgili arkadaşım sorunu buradan yanıtlıyorum, sakıncası olmaz.

Yatırım danışmanı ve portföy yöneticisi olmayanların hisse ya da yatırım tavsiyesi vermesi kanunen suçtur.
    Ben piyasanın dibinde, gıda hisselerim olduğunu ve thy aldığımı yazdım. Nedeni, cahil kişilerin saçma paylaşımları başkalarına zarar verecekti, pozumu mecburen söyledim.
    Sürdirekt bir pozisyondu ayrıca.

İnsanların para kazanmalarına sebep olmaktan imtina etmem ama küçük bir zarara neden olmak hiç istemem. Yoksa pozumu yazmak bir suç değil.

Bu iş yoğun bireysel katılım gerektirir, bilgi ve tecrübe gerektirir. Portföy yapmanız ve uzun vade düşünmeniz doğru ama bütün hisselerin, enstrümanların bir hikayesi var. Hisse seçimine karışmam. Gelişmeleri, haberleri takip edip doğru reaksiyon vermeniz gerekiyor.
    Birçok arkadaşımızın bilgi ve tecrübesi yeterli olmayabilir ya da bunlarla uğraşacak zamanı olmayabilir.

Bu işi ille de kendim yapacağım diyorsanız, kendi kararlarınızı verebilme cesareti, onların arkasında durabilme ya da vazgeçebilme cesareti ve sonunda da sonuçlarına katlanma cesareti göstermelisiniz.
    Sarı ışıkta gaza ya da frene de bassanız kurtarırsınız. Ama arabayı 1 kişi kullanır, o kararı o verir.
    Benim aklımla alırsan benim aklımla satmak durumundasın.
    Ben bir tavsiye verip nasıl takip edeceğim tavsiyeyi? Piyasayı etkileyen sürekli gelişmeler, haberler oluyor, sürekli pozların gözden geçirilmesi gerekiyor. Belirsizlik had safhada üstelik.

Manipülasyon, insider'ın yanısıra piyasada bilgili ve tecrübeli kişiler var. Bunlardan para kalırsa size de düşer. Kalır mı peki?

3-5 işlemde kazanabilirsiniz, işlem sayısı 100-500 olduğu zaman kazandığınız gider, zarara geçersiniz, bu kaçınılmazdır.
    İşlem sayısı arttıkça kazanç ya da kaybın şansla bir ilgisi olmadığı açığa çıkar.
    Bilgi, tecrübe ve prensipleriniz zamanla kazanca dönüşür, olmaması da zarara dönüşür.

Thy'nin temel ve teknik olarak dibini bilip bulup bekliyorum, 14'ten geliyor, hastalık yayılıyor, uçaklar yere iniyor, o ortamda alıp bir de risk taşıyorum, yine bekliyorum.
    Aynı şey seneye olsa çoğunluk yine alamaz ben yine alırım, şans değil ki bu.

Yatırım fonlarını takip etmenizi öneriyorum, yöneticilerini de takip edin, karşılaştırın, iyi yönetilen fonlar vardır mutlaka, onlar sizin adınıza bu söylediğim işlemleri yaparlar.

Hobi olmaz bu işten. Zaman ve parayı aynı anda harcamak doğru değil.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    Türkiye Varlık Fonu: "Kamu sigorta şirketlerinin tek çatı altında birleştirilmesi projesinde ilk aşama tamamlandı"

- Türkiye Varlık Fonu: - "Bu proje kapsamında bugün itibarıyla Güneş Sigorta AŞ, Halk Sigorta AŞ, Ziraat Sigorta AŞ, Vakıf Emeklilik ve Hayat AŞ, Halk Hayat ve Emeklilik AŞ ile Ziraat Hayat ve Emeklilik AŞ hisselerinin kamu bankalarına ve diğer ilgili taraflara ait olan payları iştirakimiz TVF Finansal Yatırımlar AŞ tarafından satın alınmıştır" - "Bu adımla birlikte kamu sigorta şirketlerinin tek çatı altında birleştirilmesi projesinin ilk aşamasını tamamlamış ve kamu sermayeli sigorta şirketlerinin kamu bankalarına ve diğer ilgili taraflara ait hisselerini toplam 6,54 milyar TL'lik yatırımla devralmış bulunuyoruz"

İSTANBUL (AA) - Türkiye Varlık Fonu, Güneş Sigorta AŞ, Halk Sigorta AŞ, Ziraat Sigorta AŞ, Vakıf Emeklilik ve Hayat AŞ, Halk Hayat ve Emeklilik AŞ ile Ziraat Hayat ve Emeklilik AŞ hisselerinin kamu bankalarına ve diğer ilgili taraflara ait olan paylarının Türkiye Varlık Fonu'nun iştiraki olan TVF Finansal Yatırımlar AŞ tarafından satın alındığını duyurdu.

Türkiye Varlık Fonu'ndan yapılan açıklamaya göre, kamu sigorta şirketlerinin tek çatı altında birleştirilmesi projesi ile ilgili olarak şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye Varlık Fonu olarak 13 Aralık 2019 tarihinde yaptığımız basın açıklamasında T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Yeni Ekonomi Programı çerçevesinde Türkiye ekonomisinin tasarruf bazının artırılması ve bankacılık dışı finansal sektörün geliştirilmesi amacıyla sigortacılık ve bireysel emeklilik sektöründe planlanan reformların bir parçası olan kamu sigorta şirketlerinin tek çatı altında birleştirilmesi projemizi duyurmuştuk. Bu proje kapsamında bugün itibarıyla Güneş Sigorta AŞ, Halk Sigorta AŞ, Ziraat Sigorta AŞ, Vakıf Emeklilik ve Hayat AŞ, Halk Hayat ve Emeklilik AŞ ile Ziraat Hayat ve Emeklilik AŞ hisselerinin kamu bankalarına ve diğer ilgili taraflara ait olan payları iştirakimiz TVF Finansal Yatırımlar AŞ tarafından satın alınmıştır. İşlemlere ilişkin detaylar T.C. Ziraat Bankası AŞ, Türkiye Halk Bankası AŞ, Türkiye Vakıflar Bankası TAO ve yukarıda adı geçen sigorta şirketlerinin yaptığı Kamuyu Aydınlatma Platformu açıklamalarında yer almaktadır."

Atılan adımla kamu sigorta şirketlerinin tek çatı altında birleştirilmesi projesinin ilk aşamasının tamamlanmış olduğu vurgulanırken şunlar aktarıldı:

"Kamu sermayeli sigorta şirketlerinin kamu bankalarına ve diğer ilgili taraflara ait hisselerini toplam 6,54 milyar TL'lik yatırımla devralmış bulunuyoruz. Sigorta sektörümüzü daha dinamik ve güçlü bir yapıya ulaştırma hedefiyle yola çıktığımız bu projeyi daha önce de belirttiğimiz gibi Türkiye'nin stratejik yatırımlarına sermaye sağlama, finansal piyasalarda iyileşme ve derinleşmeyi destekleme misyonlarımız doğrultusunda güçlü bir hamle olarak değerlendiriyoruz. Proje kapsamındaki gelişmelerle ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz."

Kaynak : Anadolu Ajansı

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    twiterde Varlık fonu Sigorta şirketlerini devir almış diye bir haber var.

Sayfa 691/985 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •