Sayfa 693/985 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 5,537 - 5,544 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Tekniği olan adamın Viopta olması gerek. Yoksa bakkal manavda alıyor hisse senedi.
    Yok be dostum... Viop ultra kısa vadeli....
    Tekniği sağlam bir hisse aldınmı 5 kat artıyor, bir süre yatıyor ve ardından bir kez daha 4-5 kat yapıyor... Senin kazanç oluyor 25 kat
    Elini sürmeden beklemeye devam edersen sonraki yıllarda seni trilyoner yapıyor...
    Endekse baksana dostum... Kaç yıldır 60.000 ile 120.000 arasında gidip geliyor.... Elle tutulur bir kazanç yok....
    İyi hisseler çıktımı 40-50 kat çıkıyor ve bir daha doğru dürüst aşağı inmiyor...
    No stres, no panic [emoji4]

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Altın cok pis yerde kapattı. İşimiz yas. Burayı kırarsa 1735 e direk gidebilir.
    Dostum 1742 üstünde kalırsa 1790 a sert gidecek 1690 ı desteğe alıp düzeltmesini bitirmiş şimdi çok daha güçlü geliyor haberin olsun.

başlık hisseciler nedeniyle çöplüğe döndü..
    burada "viop poz açmayın batarsınız hisse alın depoya atın" gibi abuk ve manasız fikirler var..

vadeli piyasalar tarihçe olarak eskidir.. bir amacı vardır.. sadece hisse ve endeksler değil.. mısır petrol kahve, değerli metal vb.. bir sürü enstrüman var.. bunu anlamayanların kafadan sallaması komik..bilmiyorsanız işlem yapmayın.. hatta forum yönetimi "hisse alın, viop işlem yapmayın" diyenleri direkt bu başlıktan banlaması lazım.. gereksiz enerji kaybı herkes için.. hisseciler için bir sürü başlık var..orada yazın..burada çok yazmak istiyorsanız hangi başlıkta olduğunuzu bilin ona göre yazın..

burada viop piyasasından kontrat vadeleri aylarla ölçülüyor.. en fazla 12 ay.. bir günde gap ile iflas edebilirsin.. veya ciddi zarara girebilirsin.. kaldıraçlı işlem yaparak ve yüksek likiditeden (endeks) faydalanarak portföyün için totalde spekülatif veya hedge amaçlı ve hatta stratejine göre beta veya alpha hedeflemeli bir sürü imkan tanıyor.. kullanmasını bilen için güzel bir piyasa.. vadeli piyasa oyuncuları gerektiğinde spot piyasadan da işlem yapabilir.. ama işin ruhunu anladıkları için "vadeli piyasa batırır" gibi manasız ve abuk ifadeler kullanmaktan kaçınırlar..batanlar vadeli piyasadan dolayı değil risk yönetimi yapmadığından batar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. Viop - XVII

.

50-100-200 kilo fiziki altını da hamal gibi yaşıyanlar

5-10 milyon dolar Euro alan bir anda Bavulla bir finans uzmanı tutmak neden akıllarına gelmiyor acaba .

Vb Fx niye akıllarına gelmiyor teknik analiz kaldıraç vs

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Onlar karantinaya alınır. Aynı hata bidaha yapılmamalı
    Göreceğiz bakalım

Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    200 lira diyelim. o ay 500 lira komisyon bıraktım. diğer ay işlem yapmasam ücret keser mi?
    Tabiiki keser

Alıntı Originally Posted by Kartalım10 Yazıyı Oku
    Dostum 1742 üstünde kalırsa 1790 a sert gidecek 1690 ı desteğe alıp düzeltmesini bitirmiş şimdi çok daha güçlü geliyor haberin olsun.
    Bekleyip göreceğiz. O kadar cabuk gitmez diye düsünüyorum

Elalem hep altın almıs biraz korkutsunlar satsınlar

8. Ons altın 1698 dönmüş 1576 a değmiş aradaki fark 122 sonra 1788 yapmış sonra yine düşmüş 1666 a aradaki fark yine 122 zirveler 1698 +90 =1788,dipler 1576+90 = 1666 tesadüf mü değilmi siz karar verin.

Sayfa 693/985 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •