Sayfa 963/972 İlkİlk ... 463863913953961962963964965 ... SonSon
Arama sonucu : 7770 madde; 7,697 - 7,704 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI V ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    GPG fonu gördünüz mü nasıl batırmış. 😄 Umarım alan yoktur burdan.
    Az riskli mevduat üstü getiri hedefleyen bir fon iken şimdi hisse yoğun fonlardan bile daha riskli hale gelmiş durumda. Fona yatırım yapan kişilerin geneli mevduat müşterisi. Çok fazla risk almışlar

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Az riskli mevduat üstü getiri hedefleyen bir fon iken şimdi hisse yoğun fonlardan bile daha riskli hale gelmiş durumda. Fona yatırım yapan kişilerin geneli mevduat müşterisi. Çok fazla risk almışlar
    Brent almışlar aralık vade...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    petrol olayı böyle giderse çok şirket iflas verir diyorlar ABD tarafında bize pek sıkıntısı olmaz ama sizi düşündüren nedir?
    Trump bir oyun ceviriyor batirmaz o sirketleri

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Malesef farihim suan cok karanlik
    Petrol olayi netlesmeden su olur diyemeyiz
    Üstad BIST 100k olmadan fonlar kâr yazmaya başladı. Sence düzeltme yapar mı? GMR,FPH,MPS ve RBH almayı düşünüyorum.Aft den gelen para ile...

Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Üstad BIST 100k olmadan fonlar kâr yazmaya başladı. Sence düzeltme yapar mı? GMR,FPH,MPS ve RBH almayı düşünüyorum.Aft den gelen para ile...
    Kardesim p.tesi bazi seyler netlesir
    Zaten suan alamazsin
    Bekleyelim bakalim

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Aynen hocam. Gereksiz bir fon bana göre.

7. Bak bak bak
    Faiz düştü, dolar çakıldı, daha da belini doğrultamaz.Dolar alanlara geçmiş olsun.

Dün iki kere yazmıştım burada.Son dönemlerdeki faiz indirimlerinden sonra dolar düşüyor diye.

MB'dan iyi mi bileceğiz biz.(Bakın burası doğru geçenlerde Bloomberg'te bir öğretim görevlisi MB'ndaki veri bizde olsa çok farklı yorumlar yapabilirdik demişti)

Keşke 200 puan indirseydi de dolar 6,50'ydi şimdi.

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Kardesim p.tesi bazi seyler netlesir
    Zaten suan alamazsin
    Bekleyelim bakalim
    Üstad aft de ikinci riski alamadan çıktım. Açıkçası bir daha sert düşüşü kaldıramam üstat. O parayı mevduata koysaydım daha az kazanırdım. En azından tecrübe etmiş oldum.

Sayfa 963/972 İlkİlk ... 463863913953961962963964965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •