Sayfa 706/985 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: Viop - XVII

depoya kurtlu mal koymuşlar değerlenmesini (tavan) bekliyorlar.. ilk fırsatta satacaklar muhtemelen.. mesela 10-11 dolarlık mal 1 dolar olmuş.. acaba neden ? bir nedeni yok mu bunun diye sorulması gerekiyor aslında..

diğer yandan.. depo tabirinin gerçek bir anlamı varsa o da "stress yapmıyorum illa değerlenecek" demektir.. ama görüyoruz ki depoya koyanlar oldukça stresli oluyor genelde.. ilk fırsatta satmayı veya orjinal "beklentilerinin" aksine hemen değerlenmesini bekliyorlar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    tavanlar şimdiki gibi %10 mu olsun, eskisi gibi % 20 den mi hesaplayalım ?
    Bence ABD gibi taban tavan kaldıralım unlimitied power olsun

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

3. Dayu senin bu hulkla ilişkin hobbit filmindeki meşekalkan ile altınları arasındaki ilişkiye evrilmeye başladı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,251
    Blog Entries
    1
    Çatlasanız da patlasanız da o depodan para kıracağım... [emoji16]

Yok 3 4 yıldır da söylüyorum oradan alacağımı..[emoji16]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5. Hulk yeşil olduğuna göre bu renkte ☘️ değil mi banka olan ben anlamadım olayı

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,251
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bence ABD gibi taban tavan kaldıralım unlimitied power olsun
    aylarca- yıllarca sürünüp can çekişmeyelim diyorsun,
    bir günde Yoğun Bakım Ünitemizin fişini çekip işi anında bitirsinler.
    Bear_Bull
    @BearBull26

xu030 7-8 yıl önce 60 bin dolar mertebelerinden şimdi 17 bin dolar mertebesinde..

yani dolar bazlı %70 civarı düşmüş..tarihsel olarak seviyelerin çok düşük olduğu bir gerçek.. o nedenle long poz oldukla cazip.. bir çok kişi, ben dahil, portföyünün bir kısmı ile long poz tutuyor..

ama bu demek değildir ki long pozlar hızlıca kar yazacak dolar bazında.. 7 yıldır süren bu aşağı düşüş bir nevi bir trend oluşturdu.. sadece ekonomik gerekçeler yok altında yatan.. yönetimsel.. hukuk..gibi alanlarda ciddi sıkıntılar ve portföy çıkışları fiyatlamaları bu seviyelere getirdi.. hatta bazı kagıtlar %90 düştü bu süreçte..bir çok yatırımcı bu düşüşün birden geri dönüşü olacağını düşünüyor eski seviyelere.. ama zor.. altında yatan nedenlerin değişmesi gerekiyor..

ama bekleyeceğimiz anlamına gelmiyor.. viopta fırsatlar bitmez.. long ve short.. her yönde sürekli fırsat var.. risk yönetimi ile..
    özellikle volatilite bazlı fırsatlar sürekli var.. matematikte filtreleme dediğimiz bir konsept var.. hisseleri endeks filtresinden geçirip outperform ve underperform beklentileri ile sınıflandırmak portföy yönetimi açısında getiri şansını arttırma potansiyeli taşıyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,251
     Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    aylarca- yıllarca sürünüp can çekişmeyelim diyorsun,
    bir günde Yoğun Bakım Ünitemizin fişini çekip işi anında bitirsinler.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Sayfa 706/985 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •