Sayfa 763/958 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon
Arama sonucu : 7660 madde; 6,097 - 6,104 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

1. Bildiğim kadarıyla 24/30 nisan arası sadece eskiler işlemde olacak. 30 nisan sonrasında payların tamamı işleme açılacak. geçmişte bazı aracı kurumlar erkenden yeni payları müşteri hesabına geçirip müştersine avantaj sağlıyordu, şimdi nasıldır bilemiyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    Ne desem yanlış olur. Bu konuda bilgi sahibi değilim. Gerçekten süreç sonunda paylar işlem görecek diye biliyorum. Burada şimdiye kadar aksini söyleyen de olmadı.
    Dediğiniz mantıklı gözüküyor. Çünkü bu dengesizlik ancak böyle mümkün.
    Bildirdiğiniz için teşekkürler.
    Sizin gibi bedelli parasını yatırıp kayıt yaptıran başka arkadaş var mı? Varsa onların rüçhanları da dönüşmüş olması gerekir.
    Vakıfbank ta E ve Rüçhanlar aynı şekilde duruyor hocam bir değişiklik yok. Bedelliye katılacağımı bildirdim ve hesabımda parası duruyor. 30 Nisan da hesabımda nakit bulundurmam söylenmişti.

3.  Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    Ne desem yanlış olur. Bu konuda bilgi sahibi değilim. Gerçekten süreç sonunda paylar işlem görecek diye biliyorum. Burada şimdiye kadar aksini söyleyen de olmadı.
    Sizin gibi bedelli parasını yatırıp kayıt yaptıran başka arkadaş var mı? Varsa onların rüçhanları da dönüşmüş olması gerekir.
    İsteyen aracı kurumunu arayıp bedelliye erken de katılabiliyor tabi. İlla 30'u beklenecek diye bir şart yok. Katılma onayı verilince genelde 2 iş günü sonra ruchanlar hesaptan kaybolup e payına *3 olarak dönüşmüş oluyor.

4. Yaklaşık 60 tane takip ettiğim hisse var bunların içinde en iyi bildiğim üç dört hisseden biri afyon. Yaklaşık 15 yıldır ara sıra afyona girer çıkarım, bu seviyelerden alıp, en fazla 3/4 ay beklemek şartıyla şu an için bir risk görmüyorum, hedef fiyatım 6/11 arası. Bana inanmayın başıma ne geldiyse hayalciliğimden geldi.

5.  Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    Halkyatırım aracı kuruluşum.17 nisanda hesapta para vardı. Aracı kuruluşa katılacağımı söyledim. 20 nisan öğleden sonra r ler kayboldu. X3 Afyon oldu. Hesapta 20 nisandan sonra aldığım da var.r almadım.

Ayrım olmadan hepsi birlikte gözüküyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    Yaklaşık 60 tane takip ettiğim hisse var bunların içinde en iyi bildiğim üç dört hisseden biri afyon. Yaklaşık 15 yıldır ara sıra afyona girer çıkarım, bu seviyelerden alıp, en fazla 3/4 ay beklemek şartıyla şu an için bir risk görmüyorum, hedef fiyatım 6/11 arası. Bana inanmayın başıma ne geldiyse hayalciliğimden geldi.
    2015 Ağustos'undan beri yaklaşık 5 senedir fiyatı aynı seviyede seyredip yatırımcısını süründüren bir kağıtta ara ara girip çıkıp da nasıl para kazandınız anlayamadım doğrusu? Bu 5 sene içerisinde kat be kat çıkan birçok hisse varken siz hangi 60 hisseyi takip ediyordunuz çok merak ettim...
    Bir kağıt çıkar diyorsanız somut bir şeyler söyleyin. 3-4 ay bekleyin 6-11 olur demek sadece spekülasyon yapmak anlamına gelir ve bu da ya saflık yapıyorsunuz ya da spekülasyon yapıyorsunuz demektir. Şu şu şu nedenlerden dolayı şu fiyatlara gelebileceğini tahmin ediyorum derseniz orası ayrı. Ancak sizin yazdığınız şekilde yorum yapmaya kötü niyetli yorum der bilinçli bir yatırımcı!

7. [afyonda kazandığımı söylemedim tam tersine çooopook kaybettim, bir hissenin çıkacağını veya düşeceğini kimse somut olarak bilemez, zaten böyle bir bilim olsa herkes kazanır, sadece afyonun bedelliden önceki pd sini ve bedelliden sonraki pd sine bakın, çimento sektörünün pd si ile kıyaslama yapın, bunları yaparken afyonun tarihi verilerini, yıllardan beri gelen küçük yatırımcının maliyetini hepsini göz önünde bulundururarak tecrübelerime dayanarak fiyat öngörüsünde bulundum. Afyon büyüklüğünde bir hisse için toplamda 50/100 kişinin yazdığı okuduğu bir forumda nasıl kötü niyetli bir paylaşım olabilir ki, burda yazıp çizenlerin tamamı alsa veya satsa bir kademe oynatır, hepsi bu, saygılarımla ben yazdıklarımı inanarak yazdım. Bilsem ben zengin olurdum, saygılarımla.

8. Sadece sermayesi 400 milyon olan bir şirketin şu an 400 milyon olan piyasa fiyatı sizce çok komik derecede ucuz değil mi

Sayfa 763/958 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •