-
Tcmb: Tüketim malları kapasite kullanım oranı nisan ayında %58.4 (önceki %73.6)
*tcmb: Ara malları kapasite kullanım oranı nisan ayında %65.5 (önceki %75.7)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
BBC Türkçe : ABD Başkanı Donald Trump, koronavirüs tedavisi için deri altına dezenfektan enjekte etmenin işe yarayıp yaramayacağının araştırılmasını önerdi.
Trump, hükümetin yaptığı araştırmaya göre çamaşır suyunun tükürük ve diğer solunum yolu sıvılarındaki virüsü 5 dakikada yok edebildiğini, izopropil alkolünse bunu çok daha hızlı yaptığını belirtti.
Trump bu bulgulara temkinli yaklaşılması gerektiğine dikkat çekerken, bu konuda daha çok araştırma yapılmasını önerdi.
Trump'ın bu önerileri tıp dünyasında büyük tepki çekti.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Tcmb geleneksel yöntemle 3 ay vadeli 20 toh tutarında altın karşlığı tl swap ihalesi açtı
-
*rusya'da son 24 saatte 5 bin 849 yeni koronavirüs vakası tespit edildi, dün bu sayı 4 bin 774 olmuştu
-
Hayırlı cumalar ramazanınız mübarek olsun.
-
TCMB : Enflasyon Raporu 2020-II Bilgilendirme Toplantısı 30 Nisan 2020 tarihinde yapılacaktır
-
Çin Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi Direktörü Gao:
-Koronavirüs için bir aşı Eylül'e kadar geliştirilebilir
-Geliştirilen aşının ikinci ve üçüncü aşama klinik testleri gelecek yılın başları kadar yapılabilir
-
İran'da yeni tip koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 93 artarak 5 bin 574'e yükseldi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri