Sayfa 744/985 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 5,945 - 5,952 arası.

Konu: Viop - XVII

1. Marketçilerin cirosu enflasyon ile artıyor, son dönemde korunaklı diye onları aldılar.

POS komisyonlarının ve kısa vadeli faizlerin düşmesi de avantaj oldu muhtemelen.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. EKGYO da biri 1,23 ü kaldırıp 1,24 yaktı ama devamını getiremedi.

50 milyon lot almayı kafasına koymadan girişmemesi lazım.

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Marketçilerin cirosu enflasyon ile artıyor, son dönemde korunaklı diye onları aldılar.

POS komisyonlarının ve kısa vadeli faizlerin düşmesi de avantaj oldu muhtemelen.
    Marketler peşin satar vadeli alır

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    EKGYO da biri 1,23 ü kaldırıp 1,24 yaktı ama devamını getiremedi.

50 milyon lot almayı kafasına koymadan girişmemesi lazım.
    Ekgyo tam spek kağıdı speğide devlet

Projeler bir bir ortada ky çekmek için planlanmış sonrada hem kredilerden gelen paralar hemde hissesinin ucuz olması nedeniyle gelen ky paralarını hiç ediyor

Krediler devlet bankalarından kimse sormuyor zaten

Ödeyemezsen dairelerde devlete kalıyor

Bunu bile bile lades olmak böyle bir şey

Bu proje bence milleti ev sahibi yapmak değil borçlandırmada için kurulmuş bir sistem

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Yaş kaç .

Stres kaynaklı olabilir hepsi para piyasaları takip etmeyin bence

48
    Evet
    Stres tüm kötülüklerin anasıdır.
    ben para piyasalarını heyecan olsun diye takip ediyorum, adrenalin vücudu canlı tutuyor
    stres yapanlar çoğunlukta malesef
    Hamdım Piştim Yandım

6. arkadaşlar bugün tarım dışı istihdammı yoksa abd işsizlik başvurularımı öğleden sonra ne bekleniyor.gündemde ne var sanki öyle bir şey duydum gibi
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

7.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Marketler peşin satar vadeli alır

Satıcı vade farkını koyuyordur yine de. Faizlerin düşük olması avantaj. Tersden düşünürsek aylık faiz %2 olsa her ay zam yapardı şimdi daha seyrek zam yapar daha fazla stok tutar.

MGROS tepelere gelmiş. ML orada sıkıştırma yapıyor bugün. BIST30 a sokacaklar muhtemelen.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bunlar diğer vadeye poz taşıyor ya...çarşamba günü nisan vadede 28 bin poz kapanıp haziranda 21 bin açılmış...pozlar oraya taşınıyor bugünde sürekli aynı kademeler iniyor kalkıyor...

Sayfa 744/985 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •