Sayfa 747/985 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 5,969 - 5,976 arası.

Konu: Viop - XVII

1. ISCTR de Vakıf Yatırım alıcı %51 oranı ile satıcı AK, Oyak, Diğer

Vakıf EREGL satıp ISCTR alıyor gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. x30 spot

fokus CITI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    bir sorum olacak

bir hissede alış yapıyorum yaptıkça da doğal olarak pastada yukarı gidiyorum. yukarıda gözükmemesi için sürekli satış yapılıyor. hissede yüksek miktarda artıda olmama rağmen sanki alım yaptığım kurumdan çok cüzi miktarda alış yapılmış gibi gözüküyor.

alım yaptığım kurum takasın 3'te 1'ine sahip.

tahta yapıcı neden böyle bir müdahalede bulunuyor sizce?

4.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    bir sorum olacak

bir hissede alış yapıyorum yaptıkça da doğal olarak pastada yukarı gidiyorum. yukarıda gözükmemesi için sürekli satış yapılıyor. hissede yüksek miktarda artıda olmama rağmen sanki alım yaptığım kurumdan çok cüzi miktarda alış yapılmış gibi gözüküyor.

alım yaptığım kurum takasın 3'te 1'ine sahip.

tahta yapıcı neden böyle bir müdahalede bulunuyor sizce?
    Genlde büyük alıcının veya satıcının yönüne gidiyor hisseler.

Öte yandan gizlilik yok, alıcının parası az ise söylüyorlardır. Ortada bence bir network var, yok demek için yeterli kanıt yok.

5. XU030 ile Viop30 arasında oluşan makas nasıl yorumlanmalı, bilgisi olan paylaşabilir mi acaba?

6.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    ser hareket gelecek ama ne tarafa?????sıkışmalardan sonra hep böyle olur..........
    98850 üstünde 5 dakikalık kapanışlar yapmaya devam ettiği sürece yön yukarı.....ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Marquez da Silva Yazıyı Oku
    XU030 ile Viop30 arasında oluşan makas nasıl yorumlanmalı, bilgisi olan paylaşabilir mi acaba?
    Vadeye yaklaştık bu kadar fark olmamalı normalde, %0,9 fark var.

spot 116,284
    vadeli 115,550
    Teorik fiyat 116,378

8. Dezenfektan enjeksiyonu ise yarayabilir Trump Reis hakli. Koca Abd baskani yani bildigi birsey vardir. Mor otesi isinlar insan derisine zararli. Ama mor ve otesi dinlemek ise yarayabilir. Dur ben bunu Trumpa yazayim.

Sayfa 747/985 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •