Pala haklı makasta,
biraz yukarı cekerse tekrar levyeyi vuracağımızı biliyor![]()
Pala haklı makasta,
biraz yukarı cekerse tekrar levyeyi vuracağımızı biliyor![]()
Hamdım Piştim Yandım
bir kaç gündür dikkatimi çekiyor..... bu poz taşımadan dolayı... 4. ay vade ile 6.ay vade arası makas 200 ile 500 puan arasında gezinirken... yavaş yavaş 1000 puan üzerine aldılar......taşınan pozların long olma ihtimalini artıyor mu bu durum..... yoksa normal mi cevaplayan olursa şimdiden tşk...
5 dakikalık grafikten herhangi bir sonuç çıkartmak mümkün değil yön olarak..çok küçük bir zaman aralığı.. piyasa iştahı, hacim, haber akışına ve beklentilere gösterilen reaksiyonun sistemde birikmesi gibi bir çok konuyu kapsamaz.. günlük grafiklerden sonuç çıkarılabilir bazı konularda ama yön konusunda netlik yoktur yine.. beklenti vardır sadece..
diğer yandan algoların dunyasında teknik analize dayalı aşırı zorlama çıkarımlar ve formasyon yapıları algolar tarafından rahatça kullanılmakta fake hareketler ile..o nedenle "contrarian" hareketler piyasanın belirgin karakteristiği oluyor..ayrıca şablonlara (teknik analiz) fazla güvenenler daha onceden poz alanlar için pozlarını kapatmanın likidite şartlarını oluşturuyor..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
1.0790 EURUSD FLAT.
ALTIN 1735 Ek short. Maliyet 1725 oldu.
Düsmüyor zındık bir türlü
xbank +%1,14
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
13 gündür tut pozisyon devam ediyor günlük sistemde
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri