Sayfa 754/985 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 6,025 - 6,032 arası.

Konu: Viop - XVII

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kredi kartında belirli sektörlerde alışverişe kamu bonus puan verse daha güzel canlanır ekonomi, hem de kayıt altında olur.
    gelecek 10 sene içinde kağıt para dönemi bitecek bence.

dün bir kaç video izledim. virüsler artık hayatımızın bir parçası olmaya aday.

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kredi kartında belirli sektörlerde alışverişe kamu bonus puan verse daha güzel canlanır ekonomi, hem de kayıt altında olur.
    Ben artık olayın kayıt altına alınmasını çok önemsemiyor. Kayır altına alınmışlardan hakkı ile vergileri bir toplasınlar yeter. Sen her sene sürekli bir takım aflar çıkar sonra vs. vs.
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

3. Yalan beyanda banka zararı tanzim eder seçeneğini imzalıyorsun kredi alırken.
    Peşine düşerler mi bilmem ama
    230tl için bu riski alan baya insan var

Halkbank 0.49faizli 10K kredi 6ay ödemesiz 6 ay ödemeli total 12 ay geri ödeme 10560tl

Enparadan bakayım dedim 0.99 faizli 10K kredi 12 ay 10788tl

YTD.
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    demek istemediğim üstad madem veriyorsun herkese ver. ihtiyacı olanada olmayanada.

3-5 bin bir aylık mamur mağaşı

paraya ihtiyacım yok diyen varmıdır zaten ?

piyasada para dönmediği kabak gibi ortada çarşıya çıktımı bazı dükkanların kapalı olması bile yeterli anlaman için.

Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    10 bin tl krediyi alan adam. o paraya 1500 dolar alsa 6 ay sonra ödeyeceği faizi çıkarır sadece.
    virüs henüz 2 binli vakalarda iken türkiyede kaç işletmeyi etkiler kapanan işyeri sayısı 200 bin civarı varmıdır diye sormuştum.

260 bin gibi işletme mağdur olmuş. ( son gelen verilerde )

googla kayıtlı ( reklam veren işletme sayısı ) 1 milyonu geçmiş durumda.

demektir ki. ciddi kayıp var .

sanırım sizle muhabbetini yapmıştık ortalama bir işyeri kaç kişi çalıştırır diye.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
     Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    İsmen de banada cok yapiyolardi
    üstad sebebi ve amacı ne olabilir bu hareketin?

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    6 ay faizsiz ödemek diye bir seçenek yok ki .

niye en az 8 ay oluyormuş ki diyor bazıları

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Faizsiz olmaz. 36 ay vade 6 ay ödemesiz demek aslında 30 ay vadeli demektir. 0 ilk 6 ayın ödemesi 30 ayın icine yedirilir

Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Yalan beyanda banka zararı tanzim eder seçeneğini imzalıyorsun kredi alırken.
    Peşine düşerler mi bilmem ama
    230tl için bu riski alan baya insan var

Halkbank 0.49faizli 10K kredi 6ay ödemesiz 6 ay ödemeli total 12 ay geri ödeme 10560tl

Enparadan bakayım dedim 0.99 faizli 10K kredi 12 ay 10788tl

YTD.
    Bunlarada pek gerek yok aslında. Taksitli nakit avans cekersin faiz oranı 1.25 belki daha düsük olanda vardır

Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    bir sorum olacak

bir hissede alış yapıyorum yaptıkça da doğal olarak pastada yukarı gidiyorum. yukarıda gözükmemesi için sürekli satış yapılıyor. hissede yüksek miktarda artıda olmama rağmen sanki alım yaptığım kurumdan çok cüzi miktarda alış yapılmış gibi gözüküyor.

alım yaptığım kurum takasın 3'te 1'ine sahip.

tahta yapıcı neden böyle bir müdahalede bulunuyor sizce?
    tahtayı izleyenler tek elden malın toplandığını gördüğünde patron göstere göstere alıyor algısı olur.

gazlamak amaçlı. galip geldi tahtaya diye dedikodu dönmeye başlar.

o da olmadı spek alıyor denir. tonla dedikodu.

tabi buda patronun işine gelmez. tahtanın sahibi olduğunu sana göstermek istiyordur

baktı baş edemiyor çoğunlu almışsın..

bedelliyi patlatır . mallar elindekalır

Sayfa 754/985 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •