Originally Posted by ugolnili sabret biraz,dua et,oruç tut,İnşallah 1 aya düzelir...... Benim bildiğim dua yok sen benim yerime et
Originally Posted by bb79 20 gün olacak dedimki önce hangisi psikolojik sınırı geçecek Dolar 7 tl 3 kuruşu var Bist100 99000 bin puanı var Gram altın 388 TL 12 tlsi var Düşüncelerim Dolar geçerse durmaz Bist geçerse durmaz Altın geçerse şelale Ytd Altın dolar borsanın durumu .tıpkı yangın çıkmış ormandaki aslan geyik zebranın aynı yöne birlikte koştuğu gibi olmasın sakın.?.
x30 spot fokus AK yatırım GARAN, BIMAS satıp SAHOL ve EREGL alıyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
1 saatdir 100 puandan fazla oynamıyor,makası da -1000 yaptı k,,,,sız....
Originally Posted by besonderes sayın sercannn yüzde 3-4 trust olma ihtimali var yazmakla benim teknik paylaşmam arasında bir fark var olasılıkla realite ben sizin yazınızda zararına poz kapattım inşallah siz benim paylaşımımdan fayda görürsünüz siz dahil herkese bol kazançlar..... Hangi resim yükleme sitesini kullanıyosunuz
Kredi veriliyor mevduata dönüyor.
Originally Posted by ugolnili 1 saatdir 100 puandan fazla oynamıyor,makası da -1000 yaptı k,,,,sız.... Bi taraf zopayı yiyecek ama kim,
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by Sercannn Hipodrama gidemiyoruz, kordona gidemiyoruz ne yapayım böyle zenginliği Hipodrom da ne yapiyorsun Sercan Yaris Atlarin mi var yoksa izlemeyemi gidiyorsun ?
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Forum Rules
Yer İmleri