Originally Posted by Sercannn Reis o makas o kadar olmasa sen short açarmısın.. Rakı param çıktı zorlamıcam... Hadi yine iyisin, rakı paranı beleşe getirdin bugün sans senden yana
ALTINS1 : 98.80 ASELS : 224.80 TARİH 26.12.2025 Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Hadi yine iyisin, rakı paranı beleşe getirdin bugün sans senden yana İstesem bimi 60 a kadar götürürüm ama uğraşmak istemiyom 140 lira aldım rakı masasından 2 saatte allah bereket versin..
Originally Posted by Sercannn İstesem bimi 60 a kadar götürürüm ama uğraşmak istemiyom 140 lira aldım rakı masasından 2 saatte allah bereket versin.. Bugün 100 puan zarardayım, bunu bi şekilde sokmam lazım
Originally Posted by *Bozkurt Bugün 100 puan zarardayım, bunu bi şekilde sokmam lazım Reis shortsan bekle 1000 puan sokarsın. Sen eskisin çoşkuyu gördün az önce. Noluyordu böyle olunca?
Originally Posted by manif Reis shortsan bekle 1000 puan sokarsın. Sen eskisin çoşkuyu gördün az önce. Noluyordu böyle olunca? Aç kapa yaparak oynuyorum manif şuan flatım, izliyorum
Originally Posted by *Bozkurt Bugün 100 puan zarardayım, bunu bi şekilde sokmam lazım Vioba bulaşma dizginleri salabilirde tutabilirde. Forddan bu saatlerde bi atak geliyor kulağını çıtlatayım son sprinti iyi bu aralar
Forum Rules
Yer İmleri