ABD Başkanı Donald Trump, 1915 olayları ile ilgili yaptığı açıklamada 'Büyük Felaket' ifadesini kullandı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ABD’de virüs sebebiyle olenlerin sayısı 50 bini aştı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Maske konusu da hasir altı oldu...
Ne gelen var ne sifre var.....eczaneden kimlikle aliniyormus güya...eczane cok uzakta....gidip alamadan dönmek de var....
Neyse artik ben vazgectim....
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Dünya Sağlık Örgütü'nün (WHO) yanlışlıkla yayımladığı bir belgede, koronavirüs tedavisi için umut olabileceği düşünülen 'remdesivir' adlı antiviral ilacın ilk tam kapasiteli klinik denemelerinin başarısızlıkla sonuçlandığı bildirildi.
merkez bankası 3 ay vadeli altın karşılığı tlswap ihalesinde teklif tutarı 30,4 ton
merkez bankası 3 ay vadeli altın karşılığı tlswap ihalesinde gerçekleşen tutar 20 ton
merkez bankası 3 ay vadeli altın karşılığı tlswap ihalesinde fiyatlar en düşük 393,754, en yüksek 394,915, ortalama 394,312
Bovespa -5.40%
Yer İmleri