Sayfa 481/1001 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 3,841 - 3,848 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ahaber : Corona virüs sonrası dünyada ekonomik dengelerin değişeceğine dair, uzmanların önemli görüşleri bulunuyor. Tüm dünyaya mal ihraç ederek en büyük tedarikçi konumunda bulunan Çin'in, tahtının yıkılacağı iddia ediliyor. Yeni dünya düzeninde Çin'e alternatif olabilecek en önemli ülkenin Türkiye olacağı öngörüldü.
    Boyuna totoları açık uyuyor bu Ahaberciler, Hindistan dururken niye gelsinler buraya?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    VIP cuma kılınmadıysa, bu hutbe fasıktır!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Libya'da hayatını kaybeden MİT mensubunun kimliğinin ifşa edilmesiyle ilgili soruşturma tamamlandı. Oda TV Sorumlu Haber Müdürü Barış Terkoğlu ile Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan’ın da aralarında bulunduğu 8 kişi hakkında 18 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. / CNNTürk

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Cafe Trend&amp;Trade - III

Hollanda Ligi'nde 2019-2020 sezonu iptal edildi/ BeinSports

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Cumhurbaşkanlığı kararıyla Türk Tarih Kurumu Başkanlığı'na Prof. Dr. Ahmet Yaramış atandı. Yaramış'ın Ensar Vakfı'nın Afyonkarahisar yönetim kurulu üyesi olması dikkat çekti. / Sözcü

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Hollanda Ligi'nde 2019-2020 sezonu iptal edildi/ BeinSports

Coronavirüs nedeniyle Hollanda Ligi bu sezon iptal edildi.

Şampiyon ve küme düşme olmayacak.

Yeni sezon tekrar 18 takımla devam edilecek.

Önümüzdeki yıl Avrupa'ya gidecek takımlar mevcut puan tablosuna göre belirlenecek.

İtalya 3.021 yeni koronavirüs vakası ve 420 yeni ölüm yaşandı

Dün İtalya 2.646 yeni vaka ve 464 ölüm bildirmişti.

Sayfa 481/1001 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •