Sayfa 480/1001 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580980 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 3,833 - 3,840 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

1.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Maske konusu da hasir altı oldu...
    Ne gelen var ne sifre var.....eczaneden kimlikle aliniyormus güya...eczane cok uzakta....gidip alamadan dönmek de var....
    Neyse artik ben vazgectim....

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eczane eczane dolasip, lastigi patlayan, kaza yapan insanlar var düşünün bir maskenin maliyetini?

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. ''İş Bankası'na operasyon hazırlıkları kokuyor..

İş Bankası'ndaki,
    Atatürk hisselerinin verildiği Türk Tarih Kurumu'na,
    Ensar Vakfı yöneticisi boş yere atanmaz.!''

https://twitter.com/teo_dorakis/stat...94175150837761

https://www.siyasetcafe.com/dokunula...um1-3326yy.htm
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Abd 1 galonu (3.78 litresi) 76 cent olmuş..

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil: Şu anda en muhtemel senaryo 12-13-14 Haziran'da lig ve Türkiye Kupası maçlarının başlayıp, 26 Temmuz'da bitirilmesi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Benim birkac kisiden duyduğum, tamamen iyileşti diye taburcu edilip, evde ölüp ölüm nedeni de doğal ölüm yazilan insanlar olduğu.
    TTB ( TÜRK TABİPLER Bİ,RLİĞİ ) uzun zamandır bu konuyu gündeme getiriyor..gerçek olduğu konusunda ciddi şüphelerde var.

bugün örneğin silifke de covid19 dan ölen bir doktorun ölüm nedenine viral pnömoni gibi bir salaklık yazılması en güncel örnek..

şuraya geliyor iş: ölüm sayısını düşük,her gün iyileşen ,her gün yapılan test sayısını yüksek sayısını yüksek gösterip birileri bu işten bile nemalanmak istiyor olabilir
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Sayfa 480/1001 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •