Sayfa 126/218 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Göbekli ayvam Hem 120000 diyon hemide 350 piont altından işlem yapıyon ,niye acula ediyon kendi kendine ters düşüyon sonrada yoh efem hocam niye sıfır verdin ...

Vob 120725

https://www.youtube.com/watch?v=wYMp86I5KLU
    Hocam sindi marcinin golu var, biliyon nu? Kontratlari satariq diyolla...

Hocam ben ne yaptigimi biliyosam terbiyesizim...Deve tuzagi uldugundan eminim.

Yarin tuparlayabilirsem soyle yapacam. Marcini yiyecem ilk parti shorlar buhar olsun. Sonra 2300 puvan aldiydim ya onu da 2000 puvan yokardan bi daha fururun.

Boyle olacagini zati yazdim. Ama sinci bu hec doner gibi durmuyor.

Ben ne yapacagimi hec bilmiyom.

2. Ben de 130 u bekliyorum shortu basmak için, böyle trendlerde hep terste kalır kıvranırdım, bekleyip aylar sonra zararı çkarırdım ama bu sefer ütemedi beni Pala Efendi Hazretleri.

3.  Alıntı Originally Posted by nazelyon Yazıyı Oku
    sabah matrikste çin ham petrol ihtiyacının çoğunu rusyadan karşıladı diye bir haber okudum.. nöri başgan çin "hörmüz"ün alternatifini bulmuş galiba..
    Abi Rusyadan Cin'e giden petrol boru hatti var. Ama onun kapasitesi belli. Yani Cin petrol ihtiyacinin % 60'ini Hormizden karsiliyor.
    Cin'in hic petrol bulamamasi gibi bir durum yok. % 10-% 15'lik bir dusus bile cok sert etki yapar.

Diger taraftan suan Abd ve bati Hormizden cok az petrol aliyorlar.% 5 bile degil.

Sayet Cin, Hurmuz'den petrol alamazsa direk Sibiryaya saldirir.

Kiyamet cok yakin, sasmaz...

4. Bence piyasa Ali Babacanı bekliyor, yoksa şimdiye çoktan satmıştı büyükler. Açıklandığı gün viop tavan kitleyip herkesi marjine düşürebilirler. Ondan sonra düşüş başlar.

5.  Alıntı Originally Posted by NASH Yazıyı Oku
    Bence piyasa Ali Babacanı bekliyor, yoksa şimdiye çoktan satmıştı büyükler. Açıklandığı gün viop tavan kitleyip herkesi marjine düşürebilirler. Ondan sonra düşüş başlar.
    Bu, bahsettiğiniz Ali BABACAN hangi tarikattan?

Türkiye'deki Sosyo-Ekonomiyi anlamaya çalışıyorum da...

6. Manchesterdaki patlamanin sebebi bu...

https://amp.haberturk.com/dunya/habe...e-18-gun-kaldi

Ankete göre, İşçi Partisinin oy oranı, seçim kampanyasının başlamasından bu yana yüzde 23’ten yüzde 35’e çıkarken Muhafazakar Parti’nin oranı, yüzde 44’te kaldı. Bu sonuçlara göre İşçi Partisi 2015 genel seçiminde aldığı oy oranının da yaklaşık 5 puan üzerine çıkmış görünüyor.
    aşırı sağcı Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisinin (UKIP) oyları yüzde 12,6’dan yüzde 3’e gerilemiş durumda.
    Bir de Tansu Ciller'in "magdur tanik" sifatiyla 28 subatla ilgili zorla getirilme karari var. Ne magduru, dikin Silivriye...

Onun kocasi % 10 Ucuran deel mi ?

Dikin Silivriye, getirsinler caldiklari peralari...

Ben viopta sifiri tuketmeye raziyin...

7. Konfusyuscu medeniyetin cekirdek ulkesi Çin. Bu medeniyetin cevresindeki ilk halka ayni kokenden sayilabilecek 3 ulkedir: Kore, Tayvan ve Vietnam.
    Bunun etrafinda ise ikinci halka yer alir. Bunlar Konfusyuscu degillerdir ama ekonomilerinin % 80'i Çinlilerin elindedir. Bunlar Endonezya, Filipinler, Malezya, Singapur, Tayland gibi ulkelerdir.

Biraz para gorunce ozguvenleri tavan yapti. Kendilerini yenilmez saniyorlar.

Ayni sorun bizde de var. Islam medeniyeti, Konfusyuscu medeniyete gore cok daha zayiftir. Islam medeniyetinde cekirdek ulke yoktur.

Ortodoks Medeniyetin cekirdek ulkesi Rusya'dir.

Bati medeniyetinde ise cekirdek ulkenin hangisi olacagi tartismasi vardir. Batida cekirdek ulkenin Roma'nin varisi olmasi beklenir. Abd olmadigi kesin.

Japonya "yanliz ulkedir." Dunyada bu ozelligi gosteren 2 yanliz ulke daha vardir: Sudan ve Haiti, onemsizdirler. Ama Japonya onemlidir, agirligini hangi tarafa koyarsa, o taraf lehine dengeyi bozar.

Batinin cekirdek ulkesi simdilik ortaya cikmiyor, perde gerisinde.

http://www.medyatimes.com/m/index.ph...detay&id=13815

Devlet Başkanlığı Sözcüsü Ernesto Abella, Duterte'nin, resmi ziyaret için bulunduğu Rusya'nın başkenti Moskova'da basına yaptığı açıklamada, Mindanao eyaletine bağlı Marawi şehrinde "kalkışma çıktığı gerekçesiyle" anayasanın kendisine verdiği yetkiyle eyalette 60 günlük sıkıyönetim ilan ettiğini duyurdu.

8. http://m.yeniakit.com.tr/haber/bnd-b...32496-amp.html

"BND bugün Adil Öksüz'ü Almanya'ya kaçırdı!"

Sayfa 126/218 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •