Sayfa 486/1001 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586986 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 3,881 - 3,888 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

1.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Avrupa 120 dolara alıyorken Biz 280 dolara alıyoruz. ticari sır diye kapatıyorlar. Aradaki fark nereye gidiyor.?

2. Tersi olsa ballandıra ballandıra anlatırlardı.....
    Aradaki farkın ne olduğu konusu çok tehlikeli !!!
     Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Avrupa 120 dolara alıyorken Biz 280 dolara alıyoruz. ticari sır diye kapatıyorlar. Aradaki fark nereye gidiyor.?
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

MSB: Irak kuzeyi Haftanin bölgesinde 1 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 3 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Bölgede 12 PKK’lı terörist etkisiz hale getirilmiştir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Çanakkale Kara Harekâtının 105. yıl dönümünde ebedi önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah Arkadaşlarını Saygı ve minnetle anıyoruz..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Binlerce yatırım hesabında bedelsiz bölünmelerden dolayı lot altı hisseler var.

Acaba, bist yönetimi bir kampanya yapıp bu hisseleri kolay bir şekilde bir fona devretmemizi sağlayamaz mı.

Bu fonu da BIST herhangi bir kampanyaya bağışlayabilir.

Böyle bir şey olsa ben lot altı hisselerimi virmanlarım şahsen.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,716
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Binlerce yatırım hesabında bedelsiz bölünmelerden dolayı lot altı hisseler var.

Acaba, bist yönetimi bir kampanya yapıp bu hisseleri kolay bir şekilde bir fona devretmemizi sağlayamaz mı.

Bu fonu da BIST herhangi bir kampanyaya bağışlayabilir.

Böyle bir şey olsa ben lot altı hisselerimi virmanlarım şahsen.
    sizi desteklerim sevgili DeliKAN bende de baya lot altı hisse var
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

8.  Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Önemli :
    Arkadaşlar ; incelenip , araştırıldığında , Pınarsüt hissesinin fiyatının , diğer gıda hisseleri fiyatları ile karşılaştırıldığında ne kadar ucuz bıraktırıldığı görülecektir. Diğer gıda şirketlerine göre düşünüldüğünde en az % 100 daha ucuz.Defter değeri 20 TL. iken ,şu an 15,65 TL. den işlem görüyor.
    Borsa gündem sitesinden bakarak , aşağıda yazdığım bilgiler kontrol edilebilir.
    Benim , burada yazma sebebim , burasının yüksek bir izleyici kitlesine sahip olmasıdır.
    Ben , sipekler tarafından , Pınarsüt hissesinde büyük bir oyunun oynandığından şüpheleniyorum.
    Böyle bir oyun varsa eğer , bunun nasıl ortaya çıkarılacağını bilmeyen bir küçük yatırımcıyım. İyice araştırıp ,hisseyi beğenip alan ve sonra da hissede bir oyun oynanıyorsa , bunu çözen ve gerekli mercilere ileten biri , bu işin sonounda aldığı hisseden , ciddi kazançlar da elde edebilir.
    PETUN ; Defter değeri;15 Lira , şuan 23 Lira , 37 gün önceki fiyatı 7,5 Lira idi (%300 pirim)
    PINSU ; Defter değeri;1,15 Lira,şuan 5,8 Lira , 37 gün önceki fiyatı 1,80 Lira idi(%350 pirim)
    PNSÜT; Defter değeri ; 20 Lira ,şuan 15,65 Lira,37 gün önceki fiyatı 7,7 Lira idi(%100 pirim)

Son 1 haftalık peryotta Petun ve Pınsu tavan tavan giderken , Petun un %12,6 sına , Pınsu nun ise %8,8 ine sahip Pnsüt hissesi , kaplumbağa misali hareketlere maruz bırakılmıştır.Bu , doğanın , bilimin , hesap-kitap ın şartlarına aykırı bir durumdur. Bu nedenle Pnsüt hissesinde büyük bir oyun oynandığından ve haksız , yanıltıcı ve suç gerektiren işlemler yapıldığından şüpheleniyorum.

Bu yazdıklarımı , inceleyip , araştırıp ve sonra da gereğini yapanlar , belki de karlı çıkabilirler. Yazma sebebim , reklam amaçlı değil , aksine araştırmacı ve hakkını aramayı bilen kişilerin yardımıyla , bu hissede , şüphelendiğim durumların ortaya çıkarılması amaçlıdır.
    Ben , Pınsüt hissesini bir hafta önce 15 TL. den aldım. Şu an 15,65 TL....Oysa , bu süreçte Petun ve Pınsu hisseleri 4-5 tavan yaptılar. Aynı gurubun hisseleri olmasına rağmen , hele gıda fiyatlarının uçtuğu bir ortamda Pnsüt ün 0.78 pd/dd fiyattan işlem gördülürmesinde , birtakım haksız ve suç teşkil edebilecek işlemler yapıldığından şüphelenmek , hiç de yanlış bir düşünce olmasa gerek.
    Hocam,

Güzel analiz için teşekkürler. Keşke 1 ay önce yazsaymışsınız. 7,70'den alırdık. Şimdi %100 yükselmiş. Kimsenin eli gitmiyordur...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 486/1001 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •