Sayfa 79/865 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon
Arama sonucu : 6913 madde; 625 - 632 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1. Karton 441.90 TL. den kapanış yaptı. Ocak 2020 de görmüş olduğu 499.00 TL.zirvesi ise hala ZİRVE olarak karşımızda duruyor.

Burdaki yorumları okuduğumda, aslında şaşırıyorum. 3 ay önce 499.00 TL yi gören bir hissenin bugün 441.00 kapatması hiçte şaşılacak bir durum değil. Ama anladığım şu, TAVAN kapatması, hem de 2 gün üst üste olmasına şaşırıyoruz herhalde.

Kartonun, 05 Mayıs 2020 de genel kurulu var. 08 Mayıs 2020 de ise %1000 temettü dağıtacak. Yani 1 lota karşılık 10.00 TL. kar payı dağıtacak. Ama bu hareketin nedeninin bu olmadığı kesin gibi birşey.
    Piyasalar acaba, BEDELSİZ TEKLİFİ olabileceğini mi düşünüyor. Acaba şu an fiyatlanan durum bu konu mu? Olası bir bedelsiz haberinin Kartonu daha da yukarılara götüreceği aşikar. İzleyip göreceğiz. Böyle bir durum olması durumunda daha önceki zirvesi olan 499.00 TL yi kırıp geçeceğini tahmin edemeyen yoktur herhalde. Amaaa aksi bir durumda da yeniden düşeceği de çok net bir durum. Bütün bunlar bizi aşıyor tabiki. Ama bu kağıdı tavan tavan götürenlerin bildiği birşeylerin olduğu da kesin. Biz bunu ne zaman anlarız? Tabiki herşey olup bittikten sonra 😀

Endeks 99.000 lerde, Dolar 6.95 lerde, Altın 385.00 lerde ve Karton da 441.00 lerde işlem görüyo.

Bol kazançlar herkese..

2.  Alıntı Originally Posted by ric Yazıyı Oku
    hissede ky bırakmadılar
    zaten epey süredir sistematik şekilde mal topluyorlardı
    şimdi mallarını kaptıranlara el sallatıyorlar
    yılların birikmiş fiyatlamasının üstüne virüs yüzünden yeni bir çağ açılıp
    bu açılan çağda kartonsan altın tahta oturunca süreci hızlandırdılar ve geçtiğimiz hafta itibariyle düğmeye bastılar
    ard arda sektörü destekleyen haberler geliyor
    iç talep patlaması, ihracat patlaması, artan dolar kuru ve yükselen kağıt fiyatları nedeniyle
    şirketin ürünlerine her ay zam yaparak kar marjını katlaması
    derken dün birde ithal kartona ilave gümrük vergisi koyulup tüm talebin kartonsana yönelmesinin sağlanması derken
    tahtanın sahipleri düğmeye bastılar

loserlara selam
    yola devam
    Sayın ric bu konuda katılıyorum tahtaya büyük yatırımcıların gelmeye başladığını ve patronunda ben burdayım deyip hisseye yüklendiğini düşünüyorum hareket nerde biter hep beraber izleyip göreceğiz. Bu senenin gerçekten farklı ve her yönüyle mukavva için pozitif olduğu bir gerçek

500 geçilip üzerinde kalmadığı sürece beklentim yok

Önce iyi niyetini görelim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,667
     Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku

1 mayıs cuma tatilini de düşünüyordur o yüzden varsa öyle bir niyeti salı günü anlarız yoksa zaten yıl sonunu bekletirşaka bir yana bence bu yıl bir altının bir de kartonun yılı baksanıza e ticaretten tutun da gıdalara kadar hanelere yapılan yardımlara kadar hepsi kartondan!
    Benim merak ettiğim ise bu kadar eticaret sitesi var bir de üstüne ev taşımak için de anneler günü hediyesi için de sitesinden karton kutu bile satan var
    https://www.hepsiburada.com/ara?q=karton+kutu fiyatlar da baya kallavi hanerdeyse covid test kiti fiyatına
    https://www.gittigidiyor.com/arama/?k=karton
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5.  Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku

Sn turquaz iyi niyetten kasıt ne olabilir,

şirkete baskısını kaldırsa yetecek mi,
    şirket iyi yönetiliyor zaten sektörün tartışılmazı ,
    güdük sermayesini adam gibi değerlemesini yapsa yetmez mi iyi niyet için ..
    bu efsanede biter herkes rahatlar patron da rahatlar hisselerini kimsenin elinden almadığını anlar ...
    eminim çocuklar gibi sevinecektir,lotlarım duruyor.. benim karton benim benim hepsi benim diye..

6. soru1) yk toplantısı var mı 5 mayısa kadar? soru2) bilanco net olarak nezaman gelir.? (mayısın ilk yarısı genel olarak) soru3) %95 inin patron tarafından toplandığına dair yorumlar var. acaba bist out durumumu var ? soru4) acaba teknik analiz ne diyor.? ilk üç sorunun cevabı cok karışıkdiyorsanız. teknik analiz bunun için var. kartn kral bir hisse ikili tepe yapmadan düşmez. ikili tepe halk arasındaki adıyla doji yi görünceye ve aşagı kırıncaya kadar profesyoneller tutacaktır. son anektot 1 kartn=1 çeyrek altındır benim kriterim ve kişisel olarak bakış açım budur.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by KAIZER Yazıyı Oku
    Sn turquaz iyi niyetten kasıt ne olabilir,

şirkete baskısını kaldırsa yetecek mi,
    şirket iyi yönetiliyor zaten sektörün tartışılmazı ,
    güdük sermayesini adam gibi değerlemesini yapsa yetmez mi iyi niyet için ..
    bu efsanede biter herkes rahatlar patron da rahatlar hisselerini kimsenin elinden almadığını anlar ...
    eminim çocuklar gibi sevinecektir,lotlarım duruyor.. benim karton benim benim hepsi benim diye..

benim beklentim önce 500 üzerinde kalabilmesi..

sonrada hisseyi kendi akışına bırakmaları..

başka büyük beklentim yok

bunları yapsınlar hisse gerekeni zaten yapacak..

BIST hisselerin yıllık artış sıralaması...

Kartonsan yıllık artış % 13,34,,,

Hisseyi baskılayan muhteremler utandılar ve iki gün içinde hissemizi yılbaşına göre artanlar sıralaması içine soktular.

İki günlük tavandan gerçekleşen kapanışı bu şekilde okumak daha mantıklı.

yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 79/865 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •