Sayfa 325/802 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425 ... SonSon
Arama sonucu : 6410 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Bu şirketi bende cok araştırıp takip edip yatırımımı yaptım ileride yani uzun vadede neden bir egeen olmasin ?

2. Sayın horasanlı sizi dün ilk defa bu formda gördüm hatta filozofta karsilasmısşiniz heyecanlandım daha evvelki kiağıttan gittiğiniz inanamıyordum çünkü çok iyi hususlar yazıyordunuz bizde faydalanıyorduk sevinçliyim eski yatırımınızdan çıkmamışsınız bundan cesaret ederek size rica ediyorum eski kâğıdimiz hakkındada forumumuzda yazarmisiniz kimse kalmadi sizi rahatsız kızdıracak bir durumda olamaz siz gibi kişiden ancak yararlanılır. Kâğıdimiz ne durumda çok hasas durumdan geçiyoruz sizden tekrar rica ne durumdayız salgınla durumumuz nasıl orası sizin yeriniz ltf.

3. Sayın Horosanlı biz sizin bu sayfada olmanızdan son derece memnunuz. Sizi tekrar transfer etmek istiyorlar. Artık bu sayfada sizin yeriniz 😀 Lütfen tahriklere kapılmayınız. Bu arada kapasite artışı haberi ekte.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/811937

4.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Çok teşekkürler paylaşımın için. Tamamına katılıyorum sadece bilanço tahmini yapmaktan neden çekindin 😀 ben daha önceden yazmıştım tahminimi 😀 Aracı şirketler bu tahminleri her bilanço döneminde yapıyorlar. Benim tahmin ettiğim rakam da bildiğiniz üzere geçen sene son çeyrekte yapmış olduğu rakama döviz etkisini de üzerine koyarak hesaplamıştım. Ama atladığım birşey var senin yazından fark ettim. Ocak 2020 de kapasite artışı devreye girmişti. Onu hesaba katmadım. Ancak açıklanınca bilanço etkisini görebileceğiz. YTD. Bol kazançlar hepimize
    Sayın gameover46@

bilanço tahmini rakam olarak yapmak tarzım değil , size de tavsiye etmem bunu çok bilmişlik yada bir ukalalık gibi algılamayın yılların tecrübesi ile öyle söylediğimi bilin, çünkü insanoğlu çiğ süt emmiştir burada yazılardan etkilenip alıp satanlarda var maalesef dediğiniz rakamlar çıkmadığında kendi bilmezliğini bir kenara bırakıp sizi suçlar canınız sıkılır ,iyi olunca sizi hatırlamaz bile ben kazandım der kötü olunca siz kaybettirdiniz olur . nokta bir nokta daha siz burada çok olumlu doğru yazılarda yazsanız kimse size madalyada takmaz amma dediğiniz rakam çıkmazsa iğnelenir durursunuz yazdığınıza yazacağınıza pişman olursunuz ,benden söylemesi genede siz bilirsiniz bir nokta daha.

5.  Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    Sayın gameover46@

bilanço tahmini rakam olarak yapmak tarzım değil , size de tavsiye etmem bunu çok bilmişlik yada bir ukalalık gibi algılamayın yılların tecrübesi ile öyle söylediğimi bilin, çünkü insanoğlu çiğ süt emmiştir burada yazılardan etkilenip alıp satanlarda var maalesef dediğiniz rakamlar çıkmadığında kendi bilmezliğini bir kenara bırakıp sizi suçlar canınız sıkılır ,iyi olunca sizi hatırlamaz bile ben kazandım der kötü olunca siz kaybettirdiniz olur . nokta bir nokta daha siz burada çok olumlu doğru yazılarda yazsanız kimse size madalyada takmaz amma dediğiniz rakam çıkmazsa iğnelenir durursunuz yazdığınıza yazacağınıza pişman olursunuz ,benden söylemesi genede siz bilirsiniz bir nokta daha.
    Eyvallah 👍 çok teşekkürler.

6.  Alıntı Originally Posted by Karanuras Yazıyı Oku
    Sayın horasanlı sizi dün ilk defa bu formda gördüm hatta filozofta karsilasmısşiniz heyecanlandım daha evvelki kiağıttan gittiğiniz inanamıyordum çünkü çok iyi hususlar yazıyordunuz bizde faydalanıyorduk sevinçliyim eski yatırımınızdan çıkmamışsınız bundan cesaret ederek size rica ediyorum eski kâğıdimiz hakkındada forumumuzda yazarmisiniz kimse kalmadi sizi rahatsız kızdıracak bir durumda olamaz siz gibi kişiden ancak yararlanılır. Kâğıdimiz ne durumda çok hasas durumdan geçiyoruz sizden tekrar rica ne durumdayız salgınla durumumuz nasıl orası sizin yeriniz ltf.
    Sayın Karanuars@ hep doğru düzgün ve bilgilendirici bazen düşünmeye bazende atmosferi dağıtmak için güldürmeye uğraştım ,kimi zaman ergen atarlılarla falan uğraştık onlar beni yormadı ve yazmama kararı aldırmadı ayrılma nedenim şuydu ;orada gerçekten forumdaki insanlara hiç bir art niyet gütmeden ulaştığı tüm bilgileri aktaran bir elin parmakları kadar bir kaç arkadaş vardı ,yıllar içinde bunları bazı art niyetli kişiler dışladılar,aşağıladılar,hakaret ettiler,canlarını sıktılar ,bende elimden geldiğince şunu söyledim yiğitlerini yiyen bir milletin geleceği olmaz yapmayın ,etmeyin dedim yok bunları tek tek afişe ettim çıkar için bu arkadaşlara saldırıyorlar dedim ,aksine onları övdüler yere göğe sığdıramadılar anladımki beyinsize ne söylesen boş kendimi yormayayım dedim bende ayrıldım kimseyi kırmadan
    örnek adamlar kağıtta oluyor bir gün kağıdı yere göğe sığdıramıyor millet buna inanıp kağıt alıyor oda kağıdını yüksekten satıyor ertesi gün elinde kağıt yokya başlıyor uydurmadan kağıdı kötülemeye kağıt düşüyor bu sefer alıp tekrar övmeye başlıyorlar ve gurup olarak hareket ediyorlar bunlar halen orada varlar ve en kıymetli bilgi kaynağı olarakta görülüyorlar ne yazıkki bunları isim isim deşifre etmeme rağmen adamlara bir madalya takmadıkları kaldı artık yazmanın ne anlamı vardı desiber anatolien gibi bende ayrıldım daha aklıma gelmeyen çok kıymetli arkadaşlarda var uzatmaya gerek yok ,onlarda yazmıyor .gerekte yok

7.  Alıntı Originally Posted by Karanuras Yazıyı Oku
    Sayın horasanlı sizi dün ilk defa bu formda gördüm hatta filozofta karsilasmısşiniz heyecanlandım daha evvelki kiağıttan gittiğiniz inanamıyordum çünkü çok iyi hususlar yazıyordunuz bizde faydalanıyorduk sevinçliyim eski yatırımınızdan çıkmamışsınız bundan cesaret ederek size rica ediyorum eski kâğıdimiz hakkındada forumumuzda yazarmisiniz kimse kalmadi sizi rahatsız kızdıracak bir durumda olamaz siz gibi kişiden ancak yararlanılır. Kâğıdimiz ne durumda çok hasas durumdan geçiyoruz sizden tekrar rica ne durumdayız salgınla durumumuz nasıl orası sizin yeriniz ltf.
    sayın Karanuars@nazik davetiniz için teşekkürler ancak ben duygularımla hareket etmemeyi yeğlerim dedim ya kadir kıymet bilinmeyen yanlışın doğru diye yutturulduğunu izah etmenize rağmen anlamayan bir gurupla nasıl olabilirim .ben yanlış bilgi veren insanları yanlışlarıyla açıkladığım halde hiç kimse tavır koymadı yanlışların peşinden gitmeye devam ettiler vede ediyorlar halen adamlar algıyla oradaki insanlara zarar veriyorlar uyarmamıza rağmen uyanmıyorlar gerek varmı oradan ayrılan o çok değerli bir kaç arkadaşla biz bazen özelden paylaşımlar yaparız bazende Filozofun rastlaması gibi denk geliriz böylesi iyi inanın buradada yanlışlar olurda uyarırsam tavır konulmazsa burda da yazmam neticede siz beni yazılarımdan uzun yıllardır bilirsiniz boş yazılar yazmam bilgi belge ve araştırma sonuçlarını yazarım faydam olur zararım olmaz ,bizim gibi yararlı gördüğünüz dürüst insanlar işte o çıkarcıların tekerine çomak soktuğumuz için yerden yere vuruluruz bizede kimse sahip çıkmaz o zaman değermi

başka bir kağıt hakkında başka forumda asla yazı yazmam ,yazacaksam o kağıdın forumuna girer o kağıt hakkında yazarım o yüzden ileride belki özelden size yazarım ama oraya dönmem söz konusu değil ,hele o çıkarları için bir gün öven öbür gün yerenler oradayken ve forumda bunları yiyorken daha ne gelip sinirlerimi bozayım

hatta şimdi orada kalan tek faydalı gördüğüm insan Fiozofa bile saldırdılar Filozofta uyandı işe o bilir kimleri kastetiğimi akıllıdır o ilk uyananlardan biride oydu
    Son düzenleme : HORASANLI; 25-04-2020 saat: 22:03.

8. Arkadaşlar merhaba.Dün seans sonuna doğru 6.27 ortalamayla bir miktar hisse alımıyla aranıza katıldım.Paylaşımlarınızı zevkle okuyorum ve fikir beyan herkese teşekkür ederim.

Sayfa 325/802 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •