Sayfa 820/985 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 6,553 - 6,560 arası.

Konu: Viop - XVII

1. 4 mayista yasaklarin kaldirilicagini soylediginiz ulkede 30binden fazla vaka aciklandi dun .. siz virusu sanirim kucuk bir camur parcasi olarak dusunuyorsunuz sildim /yikadim gecti .. soyle bir soru sorayim Kac tane ulke tarim urunlerinin ihracatini askiya aldi ?

Alıntı Originally Posted by onursal Yazıyı Oku
    Tüm dunyada düşen vaka artış hızı olum oranlarında ki düşüş, normallesme adina atilan adımlar ve istatiki çalışmalar.
    https://ddi.sutd.edu.sg/
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Fed tarihinde hicbir zaman negatif faiz uygulamadi. Bu abd ve abd bankalari icin iyi olmayan bir sey ve powell de bir cok kez bunu dile getirmisti zaten.

Hatta fed faizleri 0 a cektiginde artik daha fazlasi olmayacagini soylemisti.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku

Banka diyor ki avantaj istiyorsan bunun bir maliyeti var ve odemelisin.
    Hâlbuki yanlış. Dünya şuna gidiyor. Sana deli avantajlar vereceğim hatta üzerine deli para veririm ama beni sakın takip ten çıkma. Yoksa var olamam yok olur giderim. Bir tweet ile koca bankam/dükkan da müşteri kalmaz.[emoji173]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

4. Aleni ben ceker yada cekmez olayinda degilim . banka transfer limitlerinin arttirilmasini istemesinin Negatif faize baglannip . sosyal medyalarda long pompalanmasini soyluyorum . ve bu long pompalayan insanlarin da yaninda bir suru insani cekmeye calismasini belirmeye calistim ..
    Fed faizleri negatife cekmez/cekemez.

Bunu yazan adam bunu da bilseydi iyi olurdu.

Teoride fed in faizi negatife cekmemesi imkansiz olmasa da literaturde bu imkansizdir.

Fed tarihinde hicbir zaman negatif faiz uygulamadi. Bu abd ve abd bankalari icin iyi olmayan bir sey ve powell de bir cok kez bunu dile getirmisti zaten.

Hatta fed faizleri 0 a cektiginde artik daha fazlasi olmayacagini soylemisti.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bankalari suclayamam. Bankalar aidatsiz kartlarda veriyor. Ornegin bende adios premium var ve yillik aidat 180 lira. Ama inanilmaz world puan kazaniyorsun.

Ya da miles and smiles. Bu kart sayesinde harcaman cok ise ucak mili kazaniyor ve bedava seyahet edebiliyorsun.

Banka diyor ki avantaj istiyorsan bunun bir maliyeti var ve odemelisin.
    Ucak olayi eskide kaldi bu korkuyla yillar gecer havayolu ucuz bileti almaya
    Az olan şey pahali olur

Hadi diyelim oldu ya fed tarihinde ilk kez negatif faize gecti. Bu nasil olacakta finansal piyasalari destekleyecek. Tam tersine daha cok panik yaratmaz mi. Tarihinde ilk kez faizleri negatife cekiyor demek ki boku yemisiz demez mi. [emoji41]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
    Diyelim 10 k takipçin var ve bir banka daki gişe memurun coronali olduğunu biliyorsun. [emoji16]
    Bu en basiti...

Psikolojik YAS süreci

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
    Hadi diyelim oldu ya fed tarihinde ilk kez negatif faize gecti. Bu nasil olacakta finansal piyasalari destekleyecek. Tam tersine daha cok panik yaratmaz mi. Tarihinde ilk kez faizleri negatife cekiyor demek ki boku yemisiz demez mi. [emoji41]
    Değil ..daha çok beleş para demektir... çok parası olan düşünsün. Halbuki halk çoğunluk parası az. Isterse sistem batsın bir şey olmaz yenisi kurulur. Halk içinde yer alır. Ama zengin için durum çok vahimdir. Yani FRREEE MONEYYYY... devam..

Psikolojik YAS süreci

Sayfa 820/985 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •