Sayfa 823/985 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873923 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 6,577 - 6,584 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Gerçekten bilemiyorum. Görünen yabancı üzmeden satıyor.

Bankalara kredileri dolar ve hisse alacaklara vermeyin dendi ama bir şekilde yerli para buluyor gibi.

Virüs işinde de 1 aydır önümüzdeki 1-2 hafta kritik deniyor.

Normalde herif ay başlarında emeklilik fonlarına satmak üzere vade sonu yükseltiyor.

IMF dendi fos çıktı, şimdi SWAP dendi o da boş çıkacak gibi.

Yerli borsacının morali bozulur ise sert bir dip yapabiliriz, şimdilik panik yapmadan satanı karşılıyorlar ama karşı hamle yapma cesareti olan yok, büyükler paraları yurt dışına park ettiler muhtemelen. Küçük spekülatörler ufak hisselerde kontrollü dalga yaratıyorlar.

Tartışmasız bir aşı ve ilaç bulunması lazım. Bağışıklık pasaportu düşünüyormuş bazı ülkeler, bence tutmaz.

İş Yatırım uzmanı BBHT ye bağlandı, uzun vade düşünen daha almasın, günlük momentuma oynayabiliyorsanız oynayın dedi, ben de iki gündür düşünüyorum aynı sonuca vardım.

Abi gram altın için bir öngörün varmı. Cuma günü baktım piyasa alsan alınmıyor satsan satılmıyor bende gram altın aldım 386.50 den. Almamla aşağı gelmesi bir oldu ama geri toparladı gibi. Eğer tam seans kapanışında milleti panikletip satmak istedilerse pazartesi 390 üstüne atabilir diye düşünüyorum. Sen ne dersin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Hadi diyelim oldu ya fed tarihinde ilk kez negatif faize gecti. Bu nasil olacakta finansal piyasalari destekleyecek. Tam tersine daha cok panik yaratmaz mi. Tarihinde ilk kez faizleri negatife cekiyor demek ki boku yemisiz demez mi. [emoji41]
    Fed tahvil alıyor, tahvili satan gidip parayı fed e yatırıyor. Fed negatif faize gecerse belki para yatirima veya kredilere yönlenir
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

3.  Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Abi gram altın için bir öngörün varmı. Cuma günü baktım piyasa alsan alınmıyor satsan satılmıyor bende gram altın aldım 386.50 den. Almamla aşağı gelmesi bir oldu ama geri toparladı gibi. Eğer tam seans kapanışında milleti panikletip satmak istedilerse pazartesi 390 üstüne atabilir diye düşünüyorum. Sen ne dersin

1 ay evvel gram altın 338.di zaten primin kralını yapmış. bir soluk alacak büyük ihtimal.

4.  Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku

TCMB'nin dolarda yaptığını büyük eller altında yapıyor. O kadar altın yok, sanal altın satıyorlar.

Şu an panik yok ama devletlerin bastığı paraya karşı bir panik olur ise altın çok yukarılara gidebilir. Onun için %5-10 alın o kadar da yeter demek istiyor portföy yöneticileri.

Dolar hakim bir para birimi, avantajını da ağırlıkla ABD kullanıyor, Trump doların değeri düşmeli diyor öte yandan, çok piyasaları sarsmadan dolar değeri düşer ama bunu başka ülkelerde varlık alarak yaparlar diye tahmin ediyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Geçtğimiz ekim ayında 305lira maliyetli altına long açmıştım. Toparlamıştım baya, toplam 3bin lot civarı...
    çizimler yaptım, sistemi ayarladım günlerce baktım grafiğe... stop yoktu... hedefim 400 liraydı...
    400 e kadar bekleyecektim...
    Sonra basiretim bağlandı... yapmayacağım bir hata yaptım.... 330 tl olunca kaçı verdim... dedim ki, tekrar alırım... alamadım da...

Gerçekten yapmayacağım bir hataydı ve böyle bir fırsat gelmez...

Devamlı her ay birikimden bir kısım tuttuğum longlar var ama büyük balığı kaçırdım hesaba bakmasaydım böyle hataya düşmezdim... neyse nasip değilmiş.. hesapta şuan gıcır gıcır 360bin tl olacaktı....
    Böyle fırsatta 5 yılda bir geliyor...
    Yazıklar olsun bana...

6.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Geçtğimiz ekim ayında 305lira maliyetli altına long açmıştım. Toparlamıştım baya, toplam 3bin lot civarı...
    çizimler yaptım, sistemi ayarladım günlerce baktım grafiğe... stop yoktu... hedefim 400 liraydı...
    400 e kadar bekleyecektim...
    Sonra basiretim bağlandı... yapmayacağım bir hata yaptım.... 330 tl olunca kaçı verdim... dedim ki, tekrar alırım... alamadım da...

Gerçekten yapmayacağım bir hataydı ve böyle bir fırsat gelmez...

Devamlı her ay birikimden bir kısım tuttuğum longlar var ama büyük balığı kaçırdım hesaba bakmasaydım böyle hataya düşmezdim... neyse nasip değilmiş.. hesapta şuan gıcır gıcır 360bin tl olacaktı....
    Böyle fırsatta 5 yılda bir geliyor...
    Yazıklar olsun bana...
    1 lot 1 gram mı?
    Teminatı kaç lira?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Bence abi bu dediğin biraz filmatik
    Bond007 misali ya
    Bi yer kalkiniyosa
    Durust çalışkan disiplinliyse
    Olur bu
    Bu sartlardan biri yoksa olmaz heralde
     Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    1 lot 1 gram mı?
    Teminatı kaç lira?

Evet ucuzdu zaten şuan kaç hiç bakmadım moralim bozalmasın diye...
    20 liraydı.. 20 liraya 1 gram altın... bedava... çeyrek alıp hamallık yapacağıma böyle yapmıştım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ne yapacağız şantaj mı yapacağız anlamadım buradaki maksatı

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Tabi ilk akla santaj geliyor ama tam öyle değil..

Marketing bilgi paylaşıma evriliyor.
    Nasıl diyeyim.....
    Örneğin takippettiğim bir ürün analizcisi var. Kendisi anladığım kadarı ile gıda mühendisi ve ara ara marketlerdeki gıda paket ürünlerin fotosunu paylaşıp benim asla bilemeyeeğim bilgiler veriyor. Hali ile bende o malı ya alıyorum ya da almıyorum..

Şu an bu bireysel twetter takip vs gidiyor. Ama ileride ben markete gidince paket üzerine tarama yapıp kişilerin yorumlarını okur hale gelebilirim.

İşte bu mercimek alınmaz bayat veya %30 karıştırılmış falan filan içini siz doldurun...

Mesela portakal bugün kart aidatı ile ilgili bilgi paylaşmış. Bu çok mahvedici bilgi bence.. Direk soğuyabiliriz bankadan.
    Bu şu an bireysel gidiyor. Ama ileride bir bankanın KAÇ LİKE veya beğeni aldığı gibi şeyler artacaktır. Buda takipçisi olan ların etiketlemesi ile sertleşmeye gidebilir.

Yani ileride bankalar üzerine para verebilir. Beni takip et diyebilir.

Değil aidat almak ben ileride mutlak şekidle + para verceklerini düşünüyorum.

Bunu anlatmak isemiştim tabi çok kestirmeden gittim.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Sayfa 823/985 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •