1,5 ay önce devlet yurtdışında yaşayanlara ülkeye geri dönme fırsatı verdi.. ancak 30bin kişi döndü..
Neden gelmediler, çünkü vatandaşlıkları yanacak.
Şimdi ise Türkiye den yardım bekliyorlar.
Çifte vatandaşlıkları var mı, var
Oy hakları var mı, var
Vergi veriyorlar mı, hayır.
O zaman bu ülkedeki sağlık sistemine tabii değilsiniz... ben bu şekilde milli sermayenin ülkede vergi veren vatandaşlara hizmet etmesi taraftarıyım... yapılanı yanlış buluyorum..
Çünkü aynı durum bizde olsa idi, kimse yardımda bulunmazdı, ülkenin yanından bile geçmezlerdi... kimse kusura bakmasın...
Dini açıdan önerilince yobazlık felan deniyor.Onu bir kenara bırakalım sağlık açısından çok faydalı , ben geç sünnet oldum ,küçük çocukların immune sistemleri yaş nedeniyle zayıf olduğu için veya gece üzerini açtığı için idrar yolu enfeksiyonuna yakalanırlar.Bu da çocuk küçük tuvaletini yaparken ağrı sızı gibi durumlara sebep verir.İşte bu durumdan ben çok çektim geç sünnet olduğum için hatırlıyorum.Ama sünnet olduktan sonra Şip Şak enfeksiyon olayı tarih oldu bir daha ağrı sızı yaşamadım hatta bizimkiler çok pişman oldular neden çok geç kaldık diye ..........Kısaca çok faydası var.Gelelim diğer konuya sünnet yaptırmak , sünnet olmak profesyonellikten geçer .......... millet hemen doktorlara koşuyıor ama maalesef doktorlar usta sünnetçiler kadar marifetli değil onu söyleyeyim oğlumu hastane de sünnet ettirdim narkoz bayıttılar felan , kesimde o kadar düzgün olmadı çok pişman oldum .......... tavsiyem çocuğunuzu adı duyulmuş nam salmış usta sünnetçilere sünnet ettirin buda abi tavsiyesi.
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Bunu bizim devlet istemiş olabilir zira onların sigortası agis vs çok iyi para ödüyor. Bizim kinin 50-100 katı para ödüyor. Şayet o kadar hasta yakalasa tüm yeni yapılan hastanenin maliyeti çıkar neredeyse. Pnomonia tedavisi için diyorum. Bir sürü tomo çekilecek yatak ücreti tahliller 40*50 bin Euro dan aşağı fatura kesmez bu yüzden onlara göz dikebilir. 20-30 bin hasta çıksa ihya olur dolar Euro bulurlar bedavaya.
Yurtdışı TC vatandaşları burda corono tedavisi olursa onların sigortası aklımda kaldığı kadarıyla sadece bir tomografi ye 650 Euro ödüyor. Bir ayda 10 kez tomografi çekilirse bir hasta tahlil tetkik yatak ücreti doktor takip ücreti. Hasta başı 40*50 bin Euro fatura kessek döviz problemi hallolur. Sanırım böyle bir şey akıllarına geldi.
Viop işlemlerinde aracı kurum komisyon oranlarınız ne kadar acaba? Tşk.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
bu "altınları satsa Turkiye süper bir yer olurdu" tadındaki saçmalıkları yıllardır söylüyorlar.. en son akape de buna ilişkin "altın tahvili" filan çıkartmıştı bir iki sene önce.. ama ekonomi düzelmedi..hatta daha da kötü oldu..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri