Sayfa 327/802 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427 ... SonSon
Arama sonucu : 6410 madde; 2,609 - 2,616 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Antiseptik Yazıyı Oku
    Kusura bakmayınız ama ben sizin bu ifadelerinize katılmıyorum. Açıkçası etik olmadığını düşünüyorum. Kâr tahmini ve fiyat ifade etmekten çekinmek ile bir borsa fenomeni ve insanların hayal dünyasında yaşamak istediği harika bir kazanç merkezi kıyaslamasını doğru bulmuyorum.

Güncel verileri, sektör beklenti ve gelişimleri ürün portföyünün çeşitlenmesi ve iş alanlarının genişleme beklentisi sonuna kadar konuşulup araştırılmalı ama geleceğin EGEEN i olacak sözlerinizin doğru olmadığını düşünüyorum. Bu durumun kâr tahmini yapıp vebal alma korkusu ve sorumluluğundan korkmaktan farklı bir halinin olmadığını ifade ediyorum.

ACSEL ortağı olarak çok iyi olmasını sizin kadar istemekle beraber kıyaslama ve değerlendirmelerin başka hisseler ile değil kendi özelinde değerlendirilmesinin daha uygun olacağını ifade ediyorum.
    Sayın Antiseptik@
    1-aradaki fark şu birinde rakam verirseniz keskin ifade olur yada oluşur diğerinde dikkat et incele anlamında uyarma ,araştırmaya sevketme var ege endüstriyi örnek boşuna vermedim eğer kağıdın 11 yıl önceki zarardan kara geçip nasıl basamakları tırmandığını incelerseniz birde acsel in zarardan kara geçip nasıl tırmandığını görürseniz benzerliği sizde görmüş olursunuz
    2-burada yazmamızın amacı biribirimize hakaret yada üstünlük taslamak olmamalıdır,öyle olursa işin içinden çıkmak mümkün değil sadece biribirimizin canını sıkarız .bundan kim karlı çıkabilir? hiçkimse
    3- birilerine ahmak beyinli derseniz onlarında size başka şeyler söylemesinin önünü açarsınız hoş değil
    4-en doğrusu bilgi varsa ve doğruysa paylaşmak yada öngörüde bulunmak ,gereksiz yere ona buna sataşmakta ne bilgisi var fikirlerine katılmıyorsanız katılmazsınız sizde kendi fikirlerinizi yazarsınız .
    5- bir kağıtta uzun süre yazanlar orada zaten bir müddet sonra kimin ne amaçla burada yazdığını üç aşağı beş yukarı anlarlar biraz sabırlı olmakta yarar var düşüncesindeyim size ve forumdaşlarıma saygı ve sevgilerimle sağlıklı günler dilerim.

2.  Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    Sayın Antiseptik@
    1-aradaki fark şu birinde rakam verirseniz keskin ifade olur yada oluşur diğerinde dikkat et incele anlamında uyarma ,araştırmaya sevketme var ege endüstriyi örnek boşuna vermedim eğer kağıdın 11 yıl önceki zarardan kara geçip nasıl basamakları tırmandığını incelerseniz birde acsel in zarardan kara geçip nasıl tırmandığını görürseniz benzerliği sizde görmüş olursunuz
    2-burada yazmamızın amacı biribirimize hakaret yada üstünlük taslamak olmamalıdır,öyle olursa işin içinden çıkmak mümkün değil sadece biribirimizin canını sıkarız .bundan kim karlı çıkabilir? hiçkimse
    3- birilerine ahmak beyinli derseniz onlarında size başka şeyler söylemesinin önünü açarsınız hoş değil
    4-en doğrusu bilgi varsa ve doğruysa paylaşmak yada öngörüde bulunmak ,gereksiz yere ona buna sataşmakta ne bilgisi var fikirlerine katılmıyorsanız katılmazsınız sizde kendi fikirlerinizi yazarsınız .
    5- bir kağıtta uzun süre yazanlar orada zaten bir müddet sonra kimin ne amaçla burada yazdığını üç aşağı beş yukarı anlarlar biraz sabırlı olmakta yarar var düşüncesindeyim size ve forumdaşlarıma saygı ve sevgilerimle sağlıklı günler dilerim.
    Buyrun hocam dilediğiniz şekilde yazın.Bir daha burada yazmayacağım. Size karşı son derece nazik bir şekilde düşüncenize katılmadığımı ifade ettim. Neden alınganlık gösterdiğinizi anlamadım. Herkese bol kazançlar, herşey gönlünüzce olsun.

3.  Alıntı Originally Posted by Antiseptik Yazıyı Oku
    Buyrun hocam dilediğiniz şekilde yazın.Bir daha burada yazmayacağım. Size karşı son derece nazik bir şekilde düşüncenize katılmadığımı ifade ettim. Neden alınganlık gösterdiğinizi anlamadım. Herkese bol kazançlar, herşey gönlünüzce olsun.
    Sayın Antiseptik@yazdığınız yazıyı ben üstüme alınarak yazmadım ,öyle düşünmüş olsaydım bende size hakaretemiz yazılar yazardım ama gördüğünüz gibi ben saygı ve sevgi çerçevesinde yazdım ,ancak genel anlamda kırıcı laflar yazmamanızı rica ettim hepsi bu,bir diğer husus küsmeniz unutmayın burada hepimizin amacı üzüm yemek bağcıyı dövmek değil e o halde neden yazmayacaksınız birimizin eksiğini yada göremediğini diğeri görecek dolaysıyla hepimiz biribirimize muhtacız ,size karşı alınganlığım yok bunu bilin çünkü ahmaklar deyimini benim için kullanmadığınızı düşünüyor ve öyle inanıyorum demem oki sadece bana değil hiç kimseye hiç kimse kullanmasın burada belirli bir seviye ,sevgi ve saygı çerçevesinde yazışalım hepsi bu sizin yazılarınızdan fayda sağlıyoruz lütfen yazın size hiç bir kırgınlığım yok,ilerleyen zamanlarda daha güzel günlerimizin olacağına inanıyorum

4. hisse topiklerinde yazılacak olan şey
    hissenin temel verileri, gelecek öngörüleri, haberler vsvs
    dayanışma değildir, suçtur.

çok ama çok geç anladım ama artık biliyorum ki küçük sermayeli hisseler buralardan yönlendiriliyor.

5. https://tr.investing.com/news/stock-...acklyor-105771

Soru şudur bir şirket zor zamanlarda kendi hisselerini neden geri almak ister
    1-fiyatı çok ucuzladığı için
    2-yatırımcısını koruma amacıyla fiyatların daha da düşmesini engelleyip denge kurmak için
    3-şirketinin geleceğine çok güvendiği için
    4- spekülasyon yapmak için
    5-fiyatı yükseltip tekrar elindekileri satmak için
    6-hiç biri
    7- varsa sizlerin düşünceleri nelerdir tartışılsın bakalım genel olarak ortaya ağırlıklı ne sonuç çıkacak

6.  Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    https://tr.investing.com/news/stock-...acklyor-105771

Soru şudur bir şirket zor zamanlarda kendi hisselerini neden geri almak ister
    1-fiyatı çok ucuzladığı için
    2-yatırımcısını koruma amacıyla fiyatların daha da düşmesini engelleyip denge kurmak için
    3-şirketinin geleceğine çok güvendiği için
    4- spekülasyon yapmak için
    5-fiyatı yükseltip tekrar elindekileri satmak için
    6-hiç biri
    7- varsa sizlerin düşünceleri nelerdir tartışılsın bakalım genel olarak ortaya ağırlıklı ne sonuç çıkacak
    Bu investingte 2016 nin haberi olarak görünüyor Acsel o tarihten bugune geri alim yaptimi veya son zamanlarda geri alım haberi geldi mi?

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,081
    Diğer platformdaki Üstadlar BIST bi duzeltme yiyecek diyorlar. ACSEL e girmek için biraz daha bekleyeceğim. inşallah treni kaçırmayız.

SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 327/802 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •