firma sahipleri geri alımlarını kendi menfaatlerine olduğu için yaparlar
çok ucuz olduğu zamanlarda, aşırı dalgalanmalarda alım yaparlar
ky'yi düşündüklerini düşünmek abesle iştigaldir.
Besim TİBUK bey hissesi yerlerde sürünürken
bana ne?
aha orada borsa orada fiyat, ister satarsın istersen alırsın bana ne?
demiştir.
Kardeş bizim borsada şirketine göre değişiyor
1.gsd.holding
2.net holding
3.global yatırım holding
Bunların temelide sağlam olmasına
Rağmen vaktiniz varsa alınan lotlara hem şirket hem hakim ortak tarafından az buz değil ama borsa performans yerlerde
Ama
1.ersu
2.reysas
Gibi şirketler hisse alır fiyatlar uçar gider
Yani demem odur ki şirkete göre vede spek hareketiyle istedikleri gibi at oynatirlar
Acıpayam özelinde ise hisse almazlar
Zaten çok sığ bir hisse
Alması satması sıkıntılı bir durum
2000 lot ile 10 kademe aşağı yukarı hareket ediyor onun için fazla rağbet görmüyor düşüncesindeyim bendede bı ara vardı
Ama ilgim devam ediyor tabiki
Sagliklar
Patronlarda yanlış fiyatda yanlış alım yapabilirler
orge'de
patron 5.3/ 5.50 arası alım yaptı
hisse 2.90 ları gördü.
Arkadaşlar iyi akşamlar. Şirketimiz konuşulmaya başlandığına göre iyi bişiler olacak hissediyorum. Umarım beklediğimiz gibi bilanço da destekler ise iyi yerlere gideceğiz. Borsada bu dönemlerde birkaç şirket harici yeni yatırım yapan şirket haberi göremedim. İlk bilanço rakamları sonrası belkide yatırımlarına yenileri de eklenebilir gibi. Horasanlı beyin ege endüstri örneğini bir benzetme olarak algıladım. Piyasa da zaten 5 milyon lot dolaşımda hisse var aman sahipleri de bulaşıp almasınlar. İleriki dönemlerde yeni yatırımlar için inşallah bedelli bedelsiz birlikte yeni haberler gelirde derinlik artar. Ayrıca Haziran sonuna kadar 6 üzerlerinde ortalamalar yakalayabilirsek şirket grup değiştirecektir ve yeni yatırımcı gelecektir. Bol kazançlar hepimize YTD. Lütfen kırıcı olmadan herkes kendi fikirlerini paylaşmaya devam etsin.
Günaydın gençlik güne güzel başladık güzel bitirmek nasip olsun diyelim.
AHHHHHHHH AH beni bu havalar değil bu türk sanat müzüği şarkıları mahvetti
sakın geç kalma erken gel
nasıl geçti habersiz o güzelim yılları
ben seni unutmak için sevmedim
bu arada şarkı markı derken bu mehter marşı çalmaya başladı
neyse bu tavana gidecek gibi biz Zekim Müren e rahmet okuyarak bir şarkısını dinleyip ecük soluklanalım
Tüm mal varlığını MEB ve MSB lığına bağışlamıştı nur içinde yatsın
https://www.youtube.com/watch?v=kvFh7_qvB-g
Yer İmleri