Sayfa 877/985 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 7,009 - 7,016 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Piyasaların acımasız yüzünü gösteriyorum abi

Kamyon şoförü vites kolunu nere koyum diye soruy, böyle bir durumda donsuz kalana acınır mı
    Ara bulursun vites kolunun hiç gözükmez o kol öyle bir yerine soktum ki şoförün. Şoförün gözlerine bak anlarsın gözündeki yaştan.

2.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Neye istinaden bu yorum ?
    Salla , nasıl olsa öteki türlü olurda dönerse uydurduğun sistem dersin...
    bu tip kriz zamanlarında adamlar malı dipten topluyorlar..... Ve kopartıyorlar.... Bak geçmişe gör... Kriz zamanlarında çok sert düşüşlerden sonra endeks bir daha o fiyatları görmemiş...
    91 ırak savaşı, 94 krizi, 98 krizi, 99 depremi, 2001 krizi, 2008 krizi vede şimdi.... günlerdir ralli modundayız, her gün çıkıyoruz. Bu çıkış buralarda kalmaz. O kadar çıkış yaptık ve hala vatandaş düşeceğiz modunda... Çıkışa inanamıyor...
    Siz devam edin bu kafayla

3. Endeks düşerek 100 binden kapatırsa,
    yarın tıstak, dümtek, bistek beklerim,
    full tıstak, bistek dümtek hemde.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. selam millet corona vakaları azaldı ama insanlarımızda bir bahar rehaveti oluştu..lütfen dikkat ediniz...endeksi de 120 bin yapınız ...saygılarımla..
    bir yere kaybolmadım savaşıyorum..

5. Herifler kimin alıp sattığını hissediyor, alırken sorun yok, satarken sıra sana gelince nazlanıyorlar sanki.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Bizde goy goy yok. 06 Nisan hedefli tahmin.

Anlık

Şimdi de ilerisini veriyorum aha. 3 ihtimal, her halükarda düşüş var işin sonunda. 3 numaradan dönerse çok kötü olur. Yüksek ihtimal three drive pattern çalışır o vakit.Her halukarda 6.75 ten garan almaya başlarız. Değişiklik olursa dönerim elbet ama şimdilik herşey yolunda ritminde.

7. Spot pastası nasil ?

Sayfa 877/985 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •